Kisalföld logö

2017. 06. 23. péntek - Zoltán 21°C | 32°C Még több cikk.

MSZP: információs faházat állított

A Magyar Szocialista Párt győri információs faházát tegnap sajtótájékoztató keretében nyitotta meg a megyeháza mellett a párt polgármesterjelöltje, Kun András jelenlegi alpolgármester.
Akárcsak a tavaszi, országgyűlési választások előtt – most a helyhatósági választások közeledtével is – információs pontot alakított ki az MSZP Győrött a megyeháza melletti részen. Ebből az alkalomból tartott tegnap a faháznál sajtótájékoztatót Kun András, a szocialisták polgármesterjelöltje. Elmondta: területfoglalási engedélyt kértek az információs pont felállításához, az a választásig üzemel. Állandó ügyeleti rendszert ígért és hogy ott a helybeliek véleményére kíváncsi szocialista képviselőjelöltekkel találkozhatnak, beszélgethetnek a lakosok.
A következő hetekben a párt a megyeháza előtti téren délután hattól mesefilmeket, este nyolctól játékfilmeket vetíttet nyárbúcsúztató ajándékként a tanévkezdésre készülőknek. Kun András arról is szólt, reméli, ezúttal a kampány alatt nem lesznek atrocitások, nem ragasztják le egymás plakátját a különböző pártokhoz tartozók. A hivatalos vitára viszont kész.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kollégáinak köszönheti lába megmentését

Egyik lábát már fiatal korában amputálták Salakta Istvánnak és nemrégiben a másikat is majdnem elvesztette. Úgy véli, munkatársai mentették meg, a téti rehabilitációs és foglalkoztatási központ összetartó közössége nélkül nem sikerült volna meggyógyulnia. – Nagyon örültem, mikor három éve működni kezdett az S. K. Oltalom Bt. Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ Téten. Tovább olvasom