Kisalföld logö

2017. 03. 26. vasárnap - Emánuel 4°C | 11°C Még több cikk.

MSZP: a generációkért

A győri MSZP pénteki kampányzáróján, amely az az Idősek Világnapjára esett, Neupor Zsolt városi elnök elmondta: a szocialisták továbbfejlesztenék a győri szociális hálót.
Az Idősügyi Tanács és a nyugdíjasklub-hálózat működését további önkormányzati segítséggel bővítenék a lakás-átalakítás, a segélyhívó rendszer és a kulturális bérletek területén. A „Generációk Városa" jegyében a egészséges életmódra nevelést, az életpályájukat megkezdő fiatalokat és a nonprofit bérlakás-rendszert támogatnák. Ez utóbbi oka, hogy az Audi bővítésével tízezer képzett ember, sok fiatal érkezhet a városba, akiknek a letelepítéséről megfelelően gondoskodni kell. A várható 2011-es költségvetésről megfogalmazták: meg kell őrizni a nyugdíjak értékét, minden ezzel ellentétes szándékot határozottan elleneznek. Hegyi Zoltán polgármesterjelölt megköszönte, hogy az MSZP felhívására nyugodt kampány folyt Győrött, és hangsúlyozta: a gazdaságélénkítésre helyeznék a hangsúlyt a helyi adók csökkentésével, az infrastruktúra és az oktatás fejlesztésével. Várakozása szerint Győrött az országosnál jobb eredményt érnek el, ezért felkérte a baloldali szavazókat, hogy bátran adják le a voksukat.

Olvasóink írták

  • 2. knifemaster 2010. október 03. 19:20
    „"Ez utóbbi oka, hogy az Audi bővítésével tízezer képzett ember, sok fiatal érkezhet a városba, akiknek a letelepítéséről megfelelően gondoskodni kell. "

    Ezek szerint a hely munkanélküli szakemberek elfogytak?”
  • 1. Csetneky 2010. október 01. 18:27
    „Mszp a generációkért. Persze, a maguk módján. Gyerekek: óvodák, iskolák bezárása takarékosságból. Persze, kellett a pénz az elvtársaknak. Fiatal felnőttek: Gyes éveinek csökkentése háromról kettőre. Középkorúak: nyugdíjkorhatár felemelése 65 évre. Mostanában nyugdíjba vonulók: 2008. január 1-től minden nyugdíjba vonuló nyugdíjának 8%-kal történő csökkentése. Nyugdíjasok: egészségügy tönkretétele - bár ez minden korosztályra vonatkozik - 13 havi nyugdíj lenyúlása.
    Szóval Mszp a generációkért. Köszönjük elvtársak, ennyi vívmány elég volt. Többet ne tegyetek értünk a magatok módján!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Koroltó - fotópályázat Győrben

Győrbe érkezett a "Koroltó" című országos és regionális potópályázat kiállítása. Tovább olvasom