Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Motoros fesztivál: Szerecseny negyedszer!

A kis falu motorosklubja negyedszer hívja a térség motorosait, fiataljait, örökifjait – mindazokat, akiket a motorok dübörgése és a rockzene nem hagy hidegen – Szerecsenybe.

Idén augusztus 13-án tartják a Motoros Fesztivált az egyébként rendezvényekben szegény környéken, hogy alkalmat teremtsenek a találkozásra, a kikapcsolódásra, a szórakozásra.

A kulturális esemény az önzetlen segítségnyújtásról is szól, a Sid Rovers Motoros Klub a Magyar Vöröskereszttel már évek óta együttműködik és véradást szervez találkozóin. Így már eddig is több száz emberéletet mentettek meg.

A fesztivál tombolájának bevételét pedig a leginkább rászoruló helyi családnak ajánlják fel, az önkormányzat közreműködésével.

A civil szervezet és az önkormányzat kapcsolata példaértékű. Ennek szimbolizálásaként tavaly egy kovácsoltvas községkulccsal lepte meg a klub a falut és kötődésüket nevük megváltoztatásával is megerősítették: a Falka Motoros Baráti Kör nevet Sid Roversre változtatták.

Sidnek említik ugyanis Szerecsenyt a róla fennmaradt legkorábbi írásos emlékben. A falu augusztus 13-án több vendéget vár, több koncertet hallhatnak ugyanis az érdeklődők.

Fellép az Esti Egyenleg, a Nemcsak Berry, a Blues Company és a Főnix. Motoros felvonulást és motorszépségversenyt is tartanak.

Olvasóink írták

  • 1. kocka68 2011. augusztus 08. 18:10
    „Gratulálok a kezdeményezéshez, remélem jó idő lesz a hét végén!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Holdfény Derby napfénynél

Angol agarak, kis termetű whipettek és magyar agarak versengtek a győzelemért szombat este a… Tovább olvasom