Kisalföld logö

2018. 03. 23. péntek - Emőke -5°C | 7°C Még több cikk.

Mikuláscsomag az ingyenes parkolóban

Alaposan meglepődhettek azok, akik Győrben az ingyenes parkolókban a jól ismert piros csomagot találták parkoló autójuk szélvédőjén.


Kedden délután a Petőfi híd lábánál, a rakparton parkoló autóm szélvédőjén találtam a piros csomagot, s egyből emelkedni kezdett a vérnyomásom.

"Ingyenes parkolóban is osztogatnak már? Menjenek a ....!" - fakadt ki mellettem parkoló férfi, ő is épp ekkor ért vissza a kocsijához.


Fotók: Fazekas Barnabás

Leszedtem a csomagot az ablaktörlő mögül, amikor láttam, hogy egyszerre kettőt is kaptam.

Aztán alaposabban is megnéztem, hogy mi is ez. A piros csomagon egy fényképezőgép ikonja alatt a parkolós csomagoktól szokatlan "Ejnye!" felirat díszelgett.

Kezdett gyanús lenni a dolog.

Aztán alaposabban megnéztem a csomagot. Valójában a "Nem kell hősnek lenned" kampány szóróanyagát kaptam kézhez.Ügyes húzás. Még csekket is tettek a csomagba.A bevalláson és a felajánláson már túlestem, megnéztem, mi van még a csomagban. Egy apró csokiszeletet is találtam. Megkóstoltam. Jó kis tejcsoki.


Erős reklám, az egyszer biztos.

Ön mit gondol róla?

Galéria kép

Olvasóink írták

43 hozzászólás
 • 43. máris 2010. augusztus 02. 13:52
  „EZ LEGALÁBB OLYAN LELEMÉNYES, MINT AMIKOR A KERESETTEL NEM RENDELKEZŐ DIÁKOKAT AZZAL UGRATTÁK BE , HOGY NYERHETNEK -- MIVEL VETÉLKEDŐKÉNT --- ÁLCÁZTÁK AZ ÓRIÁSI TRÜKKÖT !! MISZERINT, NYISSANAK BANKSZÁMLÁT, MERT ŐK ÜZLETKÖTŐK VOLTAK !! VAN AKI AZÓTA IS FIZETI , A SEMMIT !!!”
 • 42. czindi 2010. május 27. 10:05
  „41-es: csak helyeselni tudok, és még folytathatnám: vízdíj, gáz (aminek az alapszolg. díját most emelték a duplájára, akkor is fizetsz, ha nem használod, stb)”
 • 41. barcog 2010. május 24. 17:45
  „Azért a pofátlanságnak is van határa! Legalább is kellene hogy legyen. Megértve a rászolulókat, (nekem és a családtagjaimnak az utóbbi 20 évben hol van munkája, hol nincs, DE INKÁBB KERESI MINT TALÁLJA) a reklámok tolakodása néha már az ember talpát is ökölbe szorítja. A szabadság és a szabadosság megint keveredik, a demokráciánk rossz felfogása szerint. AZ IGAZI MIKULÁSCSOMAGNAK IS CSAK AKKOR VOLNA ÉRTELME, HA ŐRIZNÉK AZ AUTÓT, mert így a semmiért szed parkolási díjat. Amikor a autót ELLOPJÁK a fizetős parkolóból, a városgazda felhúzza a vállát! Ez pont olyan lenyúlás, mint amikor az áramszolgáltató RENDSZERHASZNÁLATI DÍJAT SZÁMOL FEL. arra amit évekkel ezelőtt megfizettem, és az óta is fizetem (a bősz áremelésekkkel együtt) ha villanyt akarok a lakásba. Úgy látszik a magyarról le lehet nyúzni olyan bőrt is ami már nincs neki.”
 • 40. Mankapunka 2010. május 21. 14:23
  „enzso

  Tudod,attól,hogy 3 napig nem kap esőt az autó,elég poros lesz a szélvédő,de ettől még kilátsz.
  Mikor bedugják alá a szarjukat,akkor <moderálva> végigtörlik a szélvédőt.”
 • 39. georgbob 2010. május 20. 23:31
  „Alapból ne nyúlkáljanak más autójához, ennyi...”
 • 38. Feci000 2010. május 20. 16:35
  „Nem tom mitől menne tönke a lapát ha alá teszik? Ha meg vki úgy indítja el hogy nem néz rá hogy mi van alatta akkor meg is érdemli. Az más kérdés hogy a papír szórólap ha esőt kap és megszárad akkor ráragad az üvegre, ez a kategória az amikor néha én is mondom a magamét. Nah de mégsem szeretném még gondolatban sem eltörni a kezét. De a posztját annál inkább kirúgdosnám az alól aki a magas parkoló díjakat megállapította.”
 • 37. missboogermonster 2010. május 19. 22:57
  „szuper ;)”
 • 36. georgbob 2010. május 19. 22:20
  „27-nek.

  Nem, azokkal nem beszélek és a kezüket sem töröm el. Mellesleg egyik sem nyírja ki a lapátokat. (vagyis nem vagyok olyan hülye, hogy jégdarabkákat lapátoljak vele...)”
 • 35. suellen 2010. május 19. 21:09
  „:DDD Ez tök jó, nagyon szellemes. Én csak meztelen nőket kapok a kis sárga csinkvecsentómra :((”
 • 34. enzso 2010. május 19. 16:00
  „Nem tudom miért vagytok úgy oda??? Néha autót is kell mosni nem csak várni hogy fentről legyen valami.
  Szerintem Ti is szoktatok fürödni illetve a ruháitokat is ki szoktátok mosni (remélem:D) Ha az autót is haszáljátok szinte vagy minden nap akkor legalább annyi legyen bennetek hogy lemossátok:D:D:D”
 • 33. Mankapunka 2010. május 19. 11:57
  „georgbob

  Ebben az egyben egyetértünk!!!!!! Én is utálom,hogy a poros szélvédőt ezekkel a szarokkal összekarcolják.”
 • 32. CsakZsófi 2010. május 19. 11:54
  „Ez de marha jó vicc :)”
 • 31. szocdem 2010. május 19. 11:38
  „Hehehehehehe

  Nem rossz ötlet, de télleg lehetett volna valami más színe a zacskónak. Már csak azért is, mert ugye ahogy hajózni, úgy közlekedni is muszály, és van aki az utólsó filléreit költötte el a kúton hogy közlekedhessen. Ezek közül ha valaki meglátja valaki a csomagot, akár szívinfarktust is kaphat a rémülettől, hogy miből fogja a bírságot kifizetni..
  HA már a jogalkotók ostobák, az önkorik meg a parkoló cégek végtelenül kapzsik, - legalább a marketingesek lehetnének okosak, és emberségesek..”
 • 30. enzso 2010. május 19. 11:35
  „Nagyon agyafurt lehetett ez a "zseni" mertmikulás csomagnak álcázta a csomagját. Ha zöld lett volna vagy más szín akkor még arra is lehet hogy lusták lettünk volna hogy leszedjuk onnét!!! Beülünk az autóba elindulunk a dolgunkra és vagy rábízzuk a szélre vagy pedig elindítjuk az ablaktörlőt!!!! Ezt mindenki így csinálja ha bevalja ha nem. És mivel ez a csomag nagyon hasonlított egy másik fajtájú csomagra ezért inkább mindenki berakja az autóba és ott nézi meg. Nagyon ügyes és egyben felháborító dolog ez. De ebben az országban minden megtörténhet:D”
 • 29. Csilluska23 2010. május 19. 11:23
  „Sztiv, nálam is a Heim Pál, iden a rákos gyerekeknek adta az egész család:-(”
 • 28. tommy13 2010. május 19. 10:52
  „Szerintem meg ez egy hülye húzás volt ... ami abszolute nem vette figyelembe azt, hogy ebbe a rohadt országba ha autód van lassan közellenség leszel és nem a vezetéssel kell foglalkoznod, hanem azzal hol ne állj meg, véletlen se menjél gyorsabban... stb. apró hiba és máris levesznek nem kevés pénzzel ......

  Egy ilyen helyen ez abszolute nem vicces !!! (volt ismerősöm nem egy aki emiatt nem mert leparkolni, mert egy másik autóba ülve nem fogsz odamenni és kicsomagolni hogy mia bré van benne!!!! )

  Szóval, ha a reklámzseninek kicsit több esze lett volna, legalább a a zacsi színe lehetett volna pl zöld vagy valami olyan amire ránéz az ember .. elgondolkozik, hogy ez meg micsoda .. de nem egyből a pénztárcája jut az eszébe ....”
 • 27. tber 2010. május 19. 10:22
  „26.
  A jégesőnek, meg a viharos szélnek is ezt mondod.”
 • 26. georgbob 2010. május 19. 10:10
  „Én a kezét törném el annak, aki akár csak az ablaktörlőhöz is nyúlkál..Most vágták tönkre a lapátjaimat a sz@r szórólapjaikkal...”
 • 25. kungfupanda21 2010. május 19. 09:56
  „ez tök jó:)”
 • 24. Goldman 2010. május 19. 09:25
  „Hagyd sztiv. Nem látják a fától az erdőt és el sem olvassák rendesen a cikket.”
43 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mezőörsön még lesz munka (video) - Kevesebb esőt várnak

Tovább olvasom