Kisalföld logö

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 10°C Még több cikk.

LMP: Ez így nem sportszerű

Az LMP országos kampányt indított 9 nap a demokráciáért címmel, ennek második állomása volt Győr, a ˝nap˝ témája pedig: Sportszerűség a közéletben.

˝Ez egy olyan mérkőzés, ahol egy csapat írja a játékszabályokat, ő hozza a bírót, ráadásul a pálya is lejt˝ – így foglalta össze az új önkormányzati választási törvényt az LMP győri sajtótájékoztatóján Mező János, a párt országos választmányának tagja és Debreczeni László győri képviselőjelölt. Az LMP országos kampányt indított 9 nap a demokráciáért címmel, ennek második állomása volt Győr, a ˝nap˝ témája pedig: Sportszerűség a közéletben.

Az LMP álláspontja ismert az önkormányzati törvényt illetően, ezt hangsúlyozták ismét a sajtótájékoztató résztvevői: azzal, hogy a kopogtatócédula-gyűjtés idejét 30 napról 9-re rövidítik (ráadásul kisebb testületi létszám mellett), gyakorlatilag elveszik az esélyt a kisebb pártok elől, ˝a kopogtatócédulák üzleti értékét pedig felértékelik˝. Szerintük ezzel valóban ˝csak a Fidesz" marad, vagyis egyszínűek lehetnek az önkormányzatok. Kérdésünkre, hogy már a startvonalnál feladták-e a harcot az önkormányzati választásokat illetően, a válasz azonban az volt: ˝Nem adtuk fel, s ez nem is az LMP problémája. Mi csupán előrevetítjük mindazt, ami ősszel nagy valószínűséggel várható.˝

Olvasóink írták

  • 3. ...:) 2010. június 18. 22:28
    „minem sportszerű kedves LMP?? :D.. az nem h a választáson nem ő lett a befutó?? :D.. szánalmas LMP.. mégis csak igazam lesz :) LMP=Lopjunk Mi is Pénzt”
  • 2. adalfold 2010. június 16. 10:40
    „túrót. nem jöttél még rá, hogy fidesz mszp egykutya????”
  • 1. janika 2010. június 16. 06:15
    „Valójában ma már a FIDESZ delegáltja cenzúrául e sajtóban is!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Balaton a nyár slágere

Mindjárt indul a 2010-es nyaralási szezon. Az egyéni utazók között nyilván ismét a közeli… Tovább olvasom