Kisalföld logö

2017. 03. 26. vasárnap - Emánuel 4°C | 11°C Még több cikk.

Koccanások sora a 83-as út győri szakaszán

Győr - A zuhogó esőben három balesetről is beszámolt tudósítónk, mindhárom a 83-as főút győri szakaszán történt. Személyi sérülésekről nincs tudomásunk, de a helyszínelés miatt nehéz a haladás az amúgy is nagy forgalmú útszakaszon.
"Kocsi az árokban - tömegbaleset - koccanások" - Így lehetne jellemezni a Pápai út (83-as út kivezető szakasza) Szombat délelőtti helyzetét. Egyszerre 3 baleset is történt ugyanazon az úton, egymás után.

Az első balesetkor egy piros színű Honda gépkocsi csúszott bele az árokba az esős idő miatt. Az autó lökhárítója megrongálódott. Személyi sérülés nem történt.

Fotó: Zátonyi Gergő
Fotó: Zátonyi Gergő

A második balesethez 50 métert kellett menni, és már lehetett látni, hogy 3 autó csúszott fékezéskor egymásba. Mindegyik kocsi eleje összetört, valamelyiknek már a rendszáma is leesett.

Fotó: Zátonyi Gergő
Fotó: Zátonyi Gergő

A harmadik ugyanazon a helyen történt ahol a második karambol. Csak a változatosság kedvéért 5 autó rohant egymás "hátuljába".

Fotó: Zátonyi Gergő
Fotó: Zátonyi Gergő

Nehezítette a helyszínelést a folyamatosan el nem álló eső, ami miatt valószínűleg mind a három baleset történt! A helyszínelés még ezekben a percekben is tart, és van olyan sejtésem, hogy ma nem az utolsó balesethez riasztották a rendőröket!

(Képek telefonnal készültek!)
Üdv., A Tudósító.

Olvasóink írták

76 hozzászólás
 • 76. Skipgeri 2009. április 20. 14:19
  „követési távolság... AZ NEM MINDEN! meghagyod magad előtt a helyet nem tudsz elszámolni 10 másodpercig hogy valaki ne vágjon be eléd! ha elől hirtelen fékeznek akkor még jobban összetörsz mivel bevágnak és olyankor egy méter nincs köztetek! menny a seggébe vagy maradja le?! nincs jó választás. mert ha van egy kis hely akkor a menő csávók oda vissza ingáznak a sávok között.
  jah és mit szidjátok a suzukit? nektek jobb van? nézzük akkor a szerviz számlát!? akkor most mi is van?! jah hogy a francia autó fenntartása drága!? talán mer egy kacat!
  Skip”
 • 75. Joe Sixpack 2008. november 11. 00:05
  „Az tud vezetni aki azt tanulta. Jól vezet aki biztonságosan vezet és ez amit tanulni kell és gyakorolni. Mivel az átlag ember nem tanulta, nem is tud jól vezetni.”
 • 74. novidéki 2008. november 10. 18:09
  „Mindeggy, hogy vidéki vagy nem!
  Aki ostoba, az ostoba is marad!
  Aki tud vezetni az tud, aki nem, az NEM!
  Ennyi? Hozzászólás?”
 • 73. run 2008. november 10. 16:23
  „64. vidéki ember 2008.11.09. 20:35
  Na idefigyeljetek gyerekek!
  Ennek a patriot állatnak: kicsihuszár! Nálam nagyobb patriota nem hiszem hogy van: csak megsúgom: 1758 óta győrben élő család sarja vagyok, én pár éve élek álomhelyen, elhagytam a szeretett városomat vidéken, mert a sok mocskos büdös parasztja bement szeretet városomba azt csinálja a káoszt, meg átvették az irányítást. Szemben Sopronnal ahol még mindig a patrioták fujják a passzat szelet. Győrben s ok mocskos retek alja.
  csak zárójelben: 2 diploma, Phd státusz! 3 nyelv és egyebek, amihez semmi közötök, retkek!!!


  ÉN EGY ILYEN HOZZÁSZÓLÁS UTÁN NEM NAGYON MERNÉM ÉRVKÉNT FELHOZNI A VÉGZETTSÉGEMET...HOVA JUT ÍGY A VILÁG!
  Bár egyébként számomra ez mindíg megmosolyogtató, ha valaki szalonképtelen, modortala, vulgáris hozzászólását megpróbálja a diplomái számával kompenzálni. Aztán persze utólag kicsit elszomorodok, és felteszem magamnak azt a költői kérdést, hogy ez az értelmiségi réteg magyarországon, tényleg csak erre futja?”
 • 72. TCs 2008. november 10. 14:57
  „Alapvetően az a baj, hogy a győri közlekedési morál a béka segge alatt van néhány hasonlóan nagy városhoz képest.
  A másik baj meg az, hogy a 83-as mellé kitelepült mindenki, aki azt hitte, hogy lakóparkban sokkal jobb lakni mint panelban, azán kb 3xosára nőtt a 83-as terhelése mióta a sok ember kiköltözött Csanakra/Gyirmóra.
  Erre csak habként jön a tortán a METRO/TESCO/KIKA stb...aztán erre van 2 sáv 6 lámpával irányonként. Aztán meg egy sáv...lámpa nélkül. Aztán nem lehet a 83-asra nagyívben kanyarodni sehonnét (M1, Gyirót).”
 • 71. knifemaster 2008. november 10. 13:29
  „Miért van olyan érzésem,hogy vidéki ember= sokat vezető ? :D”
 • 70. Icsi 2008. november 10. 11:21
  „Vidéki ember!

  Lehet, hogy több diplomával rendelkezel,ami mananpság nem olyan nagy dolog,mert sok ember tanul, amig csak bírja, én is ezt teszem, de otthoni nevelést nem kaptál az tuti!
  Sajnos rá kellett jönnöm arra, hogy az egy dolog, ha valaki okos és eltud végezni főiskolát és egyetemet, de az intelligenciát és a jóérzést nem ott kapja!
  Megnézném, hogy te milyen körülmények közt élsz és most nem anyagi javakra gondolok, hanem az emberi kapcsolataidra!”
 • 69. Judytka 2008. november 10. 09:05
  „Nem a diploma teszi az embert naggyá..ezt mindenki tudja!Emberséget,tisztességet és mindent ami erény,nem főiskolán,vagy egyetemen szerez az ember..”
 • 68. mtt 2008. november 10. 06:34
  „Vidéki emberek szégyene!
  No comment.....................................................................
  Helyettesítsd be magadnak a pontok helyét, amivel akarod. Te egy elmebeteg vagy, nincs helyed normális emberek közt. Kezeltesd magad, aztán majd megnyugszol.....”
 • 67. aha,ja 2008. november 10. 05:43
  „Vidéki ember! Akkor van neked diplomád mikor az én seggem meg nyulat lő! A diplomások közt nagyon sok a tapló,de így nem irkálnak ide mint te! (stílus)”
 • 66. vidéki ember 2008. november 09. 21:52
  „Mondom: ki kell söpörni a sok retek alját...szánalmasan ledagradálódott alja város lett belőle...a magadfajta betelepült szarháziakkal együtt! Nekem, tösgyökeresnek a valagamat kellene kinyalni nektek, senkiháziak....”
 • 65. mtt 2008. november 09. 21:01
  „Vidékinek: milyen diplomáról vetítesz kicsi huszár, minősít téged amiket fröcsögsz...Ha neked van Phd státusz, akkor talán tudnál helyesen is írni, de lehet hogy latinul könnyebben menne, legközelebb próbálkozz újra azzal...A neten még szótárt is találsz, ja és kapcsold be a helyesírás javító funkciót a gépen, mert látom anélkül nem megy neked...Szánalmas vagy, nem veszed észre magad?”
 • 64. vidéki ember 2008. november 09. 20:35
  „Na idefigyeljetek gyerekek!
  Ennek a patriot állatnak: kicsihuszár! Nálam nagyobb patriota nem hiszem hogy van: csak megsúgom: 1758 óta győrben élő család sarja vagyok, én pár éve élek álomhelyen, elhagytam a szeretett városomat vidéken, mert a sok mocskos büdös parasztja bement szeretet városomba azt csinálja a káoszt, meg átvették az irányítást. Szemben Sopronnal ahol még mindig a patrioták fujják a passzat szelet. Győrben s ok mocskos retek alja.
  csak zárójelben: 2 diploma, Phd státusz! 3 nyelv és egyebek, amihez semmi közötök, retkek!!!”
 • 63. nos 33 2008. november 09. 18:05
  „Tulajdonképpen, lehet hogy nem az összes kocsi a hibás! Hanem a 3. képen látható fehér Opel előtti kocsi! Ugyanis befékezett, a másik négy meg - a rossz idő miatt - rossz refleksz miatt későn fékezhetett és belerohant az előtte lévőkbe! +ugye az út is csúszik frankón!”
 • 62. ezaztán 2008. november 09. 17:38
  „Ha beköszönt a tél?
  Napi 20 baleset lesz! Főleg csúcsban, hülye sofőrök mellett!”
 • 61. Judytka 2008. november 09. 16:59
  „Szerintem nincs sok pénz..legalábbis nem ez az általános.Nézzetek szét a Tesco parkolóban fizetés előtt egy héttel..Pang,alig van pár kocsi...ennyire van jólét.Fizetéskor kb 4 napig!
  Rossz idő volt,fizetés volt,mindenki ment Tescozni,Metrozni(azt gondolom első sorban kaját venni)
  Nagy forgalomban,nagyobb az esély a koccanásos balesetekre.Mindenki rohan,nem figyel,nem tartják be a kellő követési távolságot...és bizony sokan vannak,akik azt hiszik,mert a gázt tudják nyomni,vezeteni is tudnak...
  Vigyázzunk magunkra,figyeljünk egymásra!Főleg most,amikor lassan megkezdődik a karácsonyi "láz",és az idő is ősziesre fordult(mi lesz,ha beköszönt a tél??)..hisz´ mindenkit hazavárnak!”
 • 60. ember3 2008. november 09. 16:36
  „Emberek! Gazdasági válság?
  Rossz idő volt, mindenki ment bevásárolni a központokba! Mivel ezen az útvonalon van a legtöbb bevásárló park ezen az úton volt tömeg a karambolok miatt!
  Gazdasági válság? Szerintetek ez a sok ember csak nézegetni megy az üzletekbe? Valaki ezt vallja... Sok itt a pénz és van is! Elszórják...
  Sok hülye, esős idő = balesetek!”
 • 59. mtt 2008. november 09. 16:05
  „Vidéki ember(?)
  nagyon egyszerűen le lehet Önt törölni a monitorról...Lásd: el kell kűldeni a moderátornak a mocskos szövegét, csak tesznek ellene vmit..
  Sajnos az intelligencia kivágta azt a bizonyos biztosítékot az Ön agyába, különben nem írna ilyen szennyet, amivel CSAK SAJÁT MAGÁT ÉGETI. SZÁNOM ÉRTE.
  A vidékiek nevében kikérem magamnak, én is vidéki vagyok, de nem tapló.”
 • 58. Judytka 2008. november 09. 15:29
  „Vidéki ember(jellembajnok)!!
  Jó így a személytelenség mögé bújva mocskolódni?
  Az,hogy egy ember mennyire értékes és tistességes,nem azon múlik,hogy milyen házban,lakásban lakik..Honnan a nagy általánosítás?Kíváncsi lennék,hogy te hol élsz?
  Nem tudtad,hogy a szitok,és átok visszaszáll arra aki másoknak azt kívánja?
  Szégyen,hogy emberek így gondolkodnak,mint te. Szánalmasan "egyszerű"vagy....de lehet,hogy csak irigy..”
 • 57. patriot 2008. november 09. 15:19
  „vidéki ember net (??) ezik....
  juggatott 100% nylon atlétába vágja a szalonnát a számítógép előtt,közbe meg nézi a Mónika sót! ....van ám kultúr(H)a .”
76 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Quimby interjú - koncert a Págiszban

Győr - A koncert előtt Gerdesits Feri és Varga Livius a Quimby ütős szekciója mesélt a készülő… Tovább olvasom