Kisalföld logö

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 9°C | 14°C Még több cikk.

Kínában blokkolják a Facebookot, de a győri szépségkirálynő `kicselezte´ a szigort - fotók

Cserháti Tamara szerint "nem lejtett a hazai pálya" Ordoszban, s megérdemelten nyerte el a világ szépének járó címet a kínai versenyző. A mindent eldöntő gála ugyanakkor kis csalódást jelentett a 21 éves győri szépségnek.

"Úgy érzem, a Miss World több mint négy hétig tartó felkészítő táborában végig jókedvűen teljesítettem a feladatokat, a többi 116 versenyző vagy a koreográfusok hada felé pedig mindig volt egy jó szavam, mosolyom.

Az angol- és a néptánctudásomat sikerült olyan szintre csiszolni, hogy méltón képviseltem Magyarországot a világ legjelentősebb szépségversenyének döntőjében" - kezdte a kisalfold.hu érdeklődésére Cserháti Tamara, aki hétfőn hajnalban landolt Budapesten, míg kedden már egész napos fotózáson vett részt.


Tamara egy sanghaji toronyépület átlátszó üvegből kialakított csúcsán is járt

A gyönyörű estélyiben pompázó szépség különdíjat kapott a Miss World fináléjában

"Az összes háziversenyre (Miss Sport, Miss Bikini, Miss Talent) jelentkeztem a felkészítő táborban, s a `World Fashion Designer Award 2012´ díjat el is nyertem, melyet elsősorban gyönyörű estélyim tervezőjének, Benes Anitának köszönhetek, őt illeti elsősorban a dicsőség.

Érdekes volt ugyanakkor, hogy a szervezők olyan feladatot is adtak nekünk, miszerint minél több képet osszunk meg a Facebookon. Ebben nem kis kihívás volt, mivel Kínában teljesen blokkolják a legnépszerűbb közösségi portált a világhálón.

Így csak úgy tudtam megoldani a fotók és kisebb üzenetek folyamatos megosztását, hogy a családomnak e-mailen küldtem el anyagokat, s végül ők helyezték el a képeket, szövegeket a Facebookon" - folytatta a győri szépségkirálynő.


A legszebbnek ítélt estélyiben

"A kínai lány fejére megérdemelten került a korona"

Arra a kérdésünkre, hogy mennyire "lejtett" a hazai pálya a Világ szépe címet elnyerő kínai lánynak, Jü Ven-hsziának, Cserháti Tamara úgy válaszolt: "kicsit kettős érzések vannak bennem a gáláról, de azt szeretném hangsúlyozni, hogy a kínai lány fejére megérdemelten került a korona, kimondottan természetes, barna szépség, akinek személyisége szimpatikus, s közvetlen a viselkedése.

A finálé két és fél órás műsorában ugyanakkor csupán epizódszerepet kaptunk, s nem igazán tudtuk megmutatni magunkat a zsűrinek és a közönségnek.

"Összesen csupán pár másodpercig tartózkodhattunk a színpadon"

A korábbi versenyeken bikiniben és koktélruhában is kaptak lehetőség a lányok, míg most kizárólag estélyi ruhában vonulhattunk fel.

Összesen csupán pár másodpercig tartózkodhattunk a színpadon, miközben a műsor jelentős részét mongol táncosok produkciója töltötte ki.

Természetesen így is óriási élmény volt az Ordoszban eltöltött négy hét, nagyon örülök, hogy idén én képviselhettem hazánkat a Miss World-ön" - zárta szavait a 21 éves győri lány, aki azt is elárulta: kérésére családja igazi magyaros ételekkel várta idehaza a hosszú repülőutat követően.

Olvasóink írták

25 hozzászólás
12
 • 25. Santos 2012. október 13. 12:35
  „21.Elemér.Ha leblokkol a szamár,akkor te majd megnyomod?”
 • 24. drKotász 2012. augusztus 23. 10:02
  „22. elemér
  Most vagy 63 éves, akkor hogyan dolgoztál te az édásznál, és a ferrovillnál ha 56-ban mentél ki? Hazudsz mint mindig, és még írni sem tanultál meg normálisan.”
 • 23. drKotász 2012. augusztus 23. 09:56
  „22. elemér
  Kicsit eltértünk a témától. 80-as években mentél ki, még most is hazudsz.”
 • 22. elemér 2012. augusztus 23. 08:18
  „O.K. Kotász akkor ujra fogalmazom ezt neked. Az én helyesirásom remek jó, ahoz képest hogy az ellemit már az USA-ban végeztem angolul. Magyar helyesirásra nékem azóta szükségem nemvolt, meg soha nem lessz. Egyet azonban ajánlok mindenkinek, aki egyetemre készül. Kezdjen angolul tanulni már az ellemiben. Tudnillik a nyugatiak és az ázsiaiak is az angolt használlják. Egyedüli világnyelv. Lehet azt bármikor tanulni, mert minden tudós aki az USA-ba jött megtanulta. Rögtön fellehet ismerni öket mikor szájukat kinyissák. Dr.Kotász is igy kezdhetné ha szerencsés lenne mert tud valamit, és kap munkát az USA-ban. http://tinyurl.com/8t8ayhw”
 • 21. elemér 2012. augusztus 23. 02:07
  „Kotász azt amit én megadtam, magyarul neked az ujdonság. Az én helyesirásom remek jó, ahoz képest hogy 56 óta nem használlom. Kotász nyergeld meg a szamarad, és menj vissza montenegroba.”
 • 20. drKotász 2012. augusztus 22. 19:30
  „18. elemér
  Ahogy látom, a helyesírás nálad eléggé fejletlen.”
 • 19. drKotász 2012. augusztus 22. 19:29
  „18. elemér
  Azt gondolod, csak te ismered ezeket a dolgokat?”
 • 18. elemér 2012. augusztus 22. 18:35
  „Azt aki fejlödöképes és nem egy lódoktort.”
 • 17. drKotász 2012. augusztus 22. 18:27
  „16. elemér
  Ki a bánatot érdekel ez szerinted?”
 • 16. elemér 2012. augusztus 22. 17:23
  „Képeket és videot felteszik a felhöbe és megosszák ismerösökkel, és úgy megy az legjobban. Dropbox a legegyszerüb ingyenes megoldás. Egy órás videot fel lehet tölteni. Ez pedig az egyedüli ingyenes megoldás ha nagy fajl-t emil küld valaki. http://www.toobigforemail.com/
  Többi az csak referenciát ad és meglehet nézni a net-n, vagy a letöltés a próba idö után eltünik. Azért, mert az mind a szerverhez van kötve, és akarják hogy fizessen a zember.”
 • 15. elemér 2012. augusztus 22. 16:30
  „Ha a logikus fejlödést kövessük a net-n akkor felderül a kérdés, hogy egyáltalán van e szükség a hirekre ? Tudnillik ha érdekeli a zembert valami, akkor azt a facebook-on megtalálja. Mit csinál törpe, mit eszik és merre jár ? Kugli ezt nyiltan keresi, de a facebook nem adja meg. Ezt ugy kezeli mint sajátja a net-n. Ezért is fog a kugli nyerni. Aztán meg azért is, mert már rég kifigurálták hogy lehet a hirdetéseken keresni úgy, hogy ne bosszantsák a zembert.”
 • 14. elemér 2012. augusztus 22. 15:09
  „Véleményem hogy az nyeri meg ezt a szépségversenyt itt már régóta, akinek leteszi a pénzt. Törpe megint lemaradt. Ez pedig már régóta igy megy. Ha Tamara tud angolul akkor már eleve ügyes a net-n, mert a megoldásokat megtalálja könnyen. http://tinyurl.com/33udysz
  Kinaiaknak ezt youtube-n is elmagyarázzák. Blokkolják a facebook-t és youtube-t is gyakran, ezt úgy hivják hogy cenzura. Ha az emil értesitést beállitjuk a facebook-n, akkor direkt lehet válaszolni emil a facebookra. Aztán proxy-t is használlnak vagyis alagutat a tüzfal alá, http://vtunnel.com
  Ezek a proxy-k változnak és a frissitik a listát. Egyébként az USA hivatalosan is dolgozik a megoldásokon ujságiróknak és a népnek. Egyik ilyen megoldás, hogy kikerülik a blokkot egy kis hordozható internet közvetitövel. Én igy férek magyarul direkt a kugli hirekhez és szerviszekhez. http://tinyurl.com/caq7rl2
  Ezért is megy nékem az anyanyelv, egyszerüen sokmindent megtalálok ami érdekel, azt idemásolom nektek az orrotok elé. Mibe kerül a virsli ?
  Vissza a facebook üzleti problémáira. Az eredeti nagy befektetök többen eladták részvényeiket és azon kerestek. Tehát zuhantak az árak, de még lejeb is mehetnek azok a részvények. Szerintem a kugli fogja megnyerni a háborut. Itt arrol van szó, hogy a világ milyen szerviszt használ és kik kapják a pénzt hirdetések után. Egy mobil világversenyre készülnek. Okostelefon és tablet, hogy senki nemaradjon le. Nékem erre nincs szükségem, mert a kezdettöl a net-n vagyok. Az ujitásra a gyengébbeknek van szüksége, akik nehezen ismerik ki magukat a net-n, mert az állandóan változik és fejlödik.”
 • 13. pozdorja 2012. augusztus 22. 14:54
  „8. plaane: Klasszikust csak pontosan! Hová tűnt Damon Hill?”
 • 12. lezlidzsi 2012. augusztus 22. 14:07
  „Kínában vsz. nem csak a facebookot blokkolták... :)”
 • 11. cseppek 2012. augusztus 22. 11:20
  „Teljesen snassz kis csaj. Olyan semmilyen...
  Miért nem lehet csak egyetlen egyszer egy valódi karakteres szépséget kiválasztani???”
 • 10. bojtár 2012. augusztus 22. 11:19
  „"Érdekes volt ugyanakkor, hogy a szervezők olyan feladatot is adtak nekünk, miszerint minél több képet osszunk meg a Facebookon. Ebben nem kis kihívás volt, mivel Kínában teljesen blokkolják a legnépszerűbb közösségi portált a világhálón."
  Tamara,hogy te milyen ügyes vagy és mindezt egyedül találtad ki hát a szavam eláll”
 • 9. Mankapunka 2012. augusztus 22. 11:18
  „Szerintem nem kellene annyi vakolat,mert árt a szépségének. Vagy már ezzel javítanak rajta,mert különben nem mehetne már emberek közé?

  Egy újabb facebook függőt láthatunk a képen.”
 • 8. plaane 2012. augusztus 22. 10:52
  „És hol van Borkai Petra? - valamint Damon Hill?”
 • 7. drKotász 2012. augusztus 22. 09:48
  „Micsoda zsenialitás kell ahhoz, hogy valaki véghez vigyen egy ilyen hatalmas jelentőségű dolgot. Gondolom a őt is blokkolták páran, mire eljutott Kínába.”
 • 6. okostojas007 2012. augusztus 22. 09:46
  „egyszer best of best - t nyert a macskánk ...
  attól kezdve minden macska tulajdonos vele akart pároztatni ...”
25 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A győri flipperguru a világbajnokot is legyőzte - videó

Szalai Krisztián 10 évesen játszott először flipperen egy családi nyaralás alkalmával, amikor… Tovább olvasom