Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Kigyulladt egy autó az Árkád körforgalomnál Győrben - képgaléria

Kigyulladt egy szlovák rendszámú Ford típusú személygépkocsi csütörtökön nem sokkal délelőtt 11 óra után az Árkád körforgalomnál.

11 óra 20 perc: Információnk szerint egy dunaszerdahelyi magyar család utazott az autóban. A járműben ült egy 7 év körüli kisfiú, és egy karon ülő kislány is. Az édesanya állítása szerint elkezdett füstölni a motorháztető, és kinyílt a légzsák. Azonnal elhagyták az autót, és kimenekítették csomagjaikat. Ezt követően egy mellettük elhaladó kamion, és egy hulladékkonténert szállító autó állt meg, és poroltóval kezdték meg az oltást, míg a tűzoltók meg nem érkeztek a helyszínre.


Fotók: M. M.
Korábban: Kigyulladt egy szlovák rendszámú Ford típusú személygépkocsi nem sokkal délelőtt 11 óra után az Árkád körforgalomnál. Az autóban ülők kimenekültek a járműből. A helyszínre érkező tűzoltók megkezdték a jármű oltását. Részletek később.

Olvasóink írták

21 hozzászólás
12
 • 21. Jakabnéni 2012. augusztus 24. 17:09
  „Azért nem irigylem a tűzoltókat ebben a kánikulában ilyen felszerelésben...minden elismerésem!
  Más: Az írott Kisalföldben sokkal részletesebben leírták az esetet.Egy járókelő szaladt oda az autóhoz,próbálta megállítani a teherautókat,logikusan gondolván,hogy azokban alapból van poroltó készülék.De sorra húztak el mellette,senki nem állt meg,míg végül két teherautós állt meg segíteni.Az újságban szerepel a teljes nevük is,csakúgy,mint a járókelőé is.Idemásolnám én is a nevüket,de nem vagyok újságközelben.Tiszteletem nekik is.Szerencse,hogy a család meg tudott menekülni,még a csomagjaik sem vesztek oda.Sajnálom őket,éppen nyaralni indultak Bükfürdőre.”
 • 20. Mankapunka 2012. augusztus 24. 16:18
  „porter

  Kis porba<moderálva>ók szavára itt nem adnak,javítószándékú véleményed viszont annál inkább várjuk.
  Vagy csak ennyit tudsz,hogy a másiknak mit kellene írnia itt.”
 • 19. porter150 2012. augusztus 24. 12:33
  „@14, @15 Don´t feed the troll. (Itt a troll=Mankapunka)”
 • 18. steak75 2012. augusztus 24. 11:40
  „az összea f betűs autó szar ford, fiat, francia autó ! ja bocs a ferrári kivétel.”
 • 17. AntiFricc 2012. augusztus 24. 11:31
  „16
  Nem azért van körforgalom tábla. Azért ha esetleg nem működne a jelzőlámpa, akkor annak szabályai szerint kell használni.

  Ford bazzeg. Tanuljunk már meg autót venni. Ja és építeni sem ártana, bár jobb lenne, ha abbahagynák fordék...”
 • 16. Mankapunka 2012. augusztus 24. 11:18
  „Capr

  Akkor olvass egy kis Totalcar-t,hogyha nem hiszed el. Csomópontról meg annyit,hogy még a KRESZ-ben sem ismert,azért dobtak ki rá egy körforgalom táblát.

  Ez magyarisztán.”
 • 15. Jakabnéni 2012. augusztus 23. 22:43
  „mankapunkából megint böfög a rosszindulat...Mégis,a motoros mi a f....ért állt volna meg? gyönyörködni? tiszteletem a segítőkész teherautósnak,de azért,mert egy másik sofőr megállt,ne a saját válladat veregesd manka...
  már unalmas,és irritáló vagy a kivagyi hozzászólásaiddal.az utak királya...hehehe...:))”
 • 14. orbison 2012. augusztus 23. 22:18
  „10- Manka:
  Bocs, most kicsit nem értem....
  Persze, hogy vigyázni kell a gyerekekre... Sajnos nem vagyok klubtag (de még lehetek, ha a "Győrimotorosok"-ra gondolsz.. :)...

  Én csak azt akartam mondani, hogy nehezen tudok elképzelni az Árkád körforinál egy motorost, aki a zöldhullámnál megáll, letámasztja a motorját és otthagyja, hadd tapossa szét valaki...
  Azért azt ismerjük el, hogy teljes magabiztossággal ilyet csak több tonnás vassal tesz bárki is.

  Ettől függetlenül továbbra is RESPECT a két teherautó sofőrnek, valamint - mivel egy kommentből kiderült - a buszmegállóból elsőként segítő EMBERnek!!”
 • 13. Zsiffin 2012. augusztus 23. 22:15
  „panhard
  Elég nagy valószínűséggel a légzsák által kilökött műszerfal elemtől tört be.”
 • 12. panhard 2012. augusztus 23. 21:32
  „Mitől tört be a szélvédő? Gondolom a tűzoltók megint több kárt csináltak, mint hasznot.”
 • 11. Capr 2012. augusztus 23. 21:09
  „Manka, ha már kötekedsz az újságírókkal, akkor legyél teljes körű, mivel sem ez, sem az Ipar út - Fehérvári út kereszteződése NEM körforgalom. Persze a köznyelv így használja, de hivatalosan körgeometriás jelzőlámpás csomópont vagy kereszteződés :) Ne legyél már nyelvtannáci :)”
 • 10. Mankapunka 2012. augusztus 23. 19:27
  „orbison

  Vigyázni a gyerekekre,mert a másik cikknél ragoztatták a motorosbrigádot,mennyit adományoz. Vagy a többség lenézi a klubot?”
 • 9. pancser 2012. augusztus 23. 19:03
  „Az a lényeg, hogy a család minden tagja néhány, általam tette miatt nagy tiszteletnek örvendő ember segítségével hiánytalanul álomra hajthatja a fejét! Bízom benne, hogy tettükért egy szép gesztus erejéig megemlékeznek róluk!”
 • 8. Vakegér 2012. augusztus 23. 17:35
  „Szép dolog, hogy segítettek a teherautó sofőrök.
  De a kollégáik, akik mindenféle piros jelzés ellenére szépen beálltak a körforgalom közepére úgy, hogy reményük sem volt elhagyni a körforgalmat, szépen elzárták az utat a másik irányból érkezők elöl. Így minden irányból dugó alakult ki, persze a rendőrök semmit nem tettek ellene, csak beszélgettek az autójuknak támaszkodva...”
 • 7. elemér 2012. augusztus 23. 16:49
  „Ford ezt még ott nem árulja de globális a stratégiája. Fogja árulni mint Kuga. Két választék 1.6 és 2 literes motor. Sebváltó az más mint az USA-ban. Sebváltók szerintem elég vacakok, mert 100,000 mérföld után kaputt. Japánok pedig egy életre csinállják.”
 • 6. Tamás71 2012. augusztus 23. 16:31
  „Nem szeretnék kötekedni de a busz megállóban várakozó fiatal ember ment segíteni először és próbált megállítani valakit,hogy adjanak egy oltó készüléket.kb 10 autós ment el mire valaki meg állt és adott egy porral oltót. Két teherautós segített a továbbiakban míg megérkeztek a tűzoltók.Az a lényeg hogy nem történt baj és a család együtt hajtja álomra ma este a fejüket.”
 • 5. elemér 2012. augusztus 23. 16:18
  „Fordnak voltak ilyen problémái az új ford escape-l ámerikában. Ezekben 1.6 literes motor van, de más tipusokban ahol szintén 1.6 literes motort használlnak nincs ilyen probléma. Vezetés közben kigyullad, mert benzin csörepedés van. Kijönnek a házhoz és elviszik a kocsit. Adnak egy kocsit közben kölcsön haszn álatra. Ezek uj kocsik voltak és 2 hét alatt mind megjavitották. Ilyesmi a gyár lapján van recalls, vagy érdeklödni lehetne az ujságirónak. Persze a teherautósok a profik az uton és van nekik ez a por olto.”
 • 4. orbison 2012. augusztus 23. 16:05
  „Manka, miért álltunk volna meg? A motoron se poroltó, se "B"-s EÜ csomag, semmi. Tán forgalmat irányítani? Ugyan már!
  Viszont nekem is minden tiszteletem a teherautósoké!”
 • 3. Mankapunka 2012. augusztus 23. 15:50
  „Ford a márkája,a típusa a Focus. Ezt annyiszor le fogom írni,ameddig meg nem tanulják az újságírótanoncok.

  Akkor lehet szidni a teherautósokat,hogy száguldoznak össze-vissza. Bezzeg,most egy motoros sem állt meg.”
 • 2. Dani0205 2012. augusztus 23. 15:08
  „A két teherautósnak meg nagy nagy tisztelet!!!”
21 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Forgalmi változások és éjszakai járatok a győri nyárzárón

A nyárzáró nagykoncert biztonságos lebonyolítása érdekében a hétvégén útlezárásokra, a… Tovább olvasom