Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

Kampány a parkolóházért

Négy hónapig tartó ügyfélcsalogató kampányba kezd a győri parkolóházat működtető társaság.
A fellebbezések miatt másfél éves csúszás s az ebből adódó anyagi és erkölcsi kár több tízmillió forintjába került a győri parkolóházat működtető társaságnak. A cég négy hónapig tartó ügyfélcsalogató kampányba kezd.

A másfél éves huzavona s az eljárások befejezéséig eltelt idő visszavetette az autósok kedvét, s az elképzeléseknél jóval kevesebben vették igénybe a győri parkolóházat.

A műszaki átadást követően tavaly júniusban ingyenesen lehetett parkolni a házban, amit akkor 8500 autós próbált ki. Júliusban már csak 2500-an vették igénybe a létesítményt, igaz, már fizetni kellett. Mára ezt a számot sikerült feltornázni havi 4500-ra. Jelenleg 3 forint a percenkénti díj – egy óra 180 forint –, az is utólag, s nem kell időtúllépéstől tartani.
A parkolóházat üzemeltető Győri Kommunális Szolgáltató Kft. (Komszol) most 16 hetes, „Barátom a parkolóellenőr" címmel indított marketingkampánnyal szeretné megkedveltetni Győr első parkolóházát az autósokkal.

– A létesítménynek eddig nem volt igazán alkalma megmutatnia magát, s a nyitás körüli huzavona, az anyagi kár mellett hatalmas erkölcsi veszteséget is okozott. A kampánnyal ezt a helyzetet szeretnénk feloldani éppúgy, mint a parkolóellenőrök és az autósok közötti feszültséget – mondta el a tegnapi sajtóbemutatón dr. Mentes Zoltán parkolási üzemvezető.

A társaság minden héten más akcióval, illetve nyereményekkel, kreatív programokkal várja a házban parkoló autósokat. Különleges kedvezmény lesz, hogy az utcai túlparkolásért járó büntetést elengedik annak, aki abból 500 forintot azon a héten a házban törleszt le. Ez azonban nem mindenkire vonatkozik, csak az adott napra kiválasztott parkolókörzetben megbírságolt autósra.

– A kampány idején előfordulhat az is, hogy nem bírságolunk, hanem éppen ajándékot sorsolunk ki a járművezetők között. A kezdő vezetőket is szeretnénk a parkolóházhoz szoktatni, októberre tervezzük, hogy az autósiskolák ingyenesen jöhetnek be a tanulóvezetőkkel az itteni közlekedést gyakorolni – mondta el lapunknak a kampány marketingfőnöke, Nagy Csaba.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A kultúra túlélési csomag

Tóth Nándorné, Győr frissen kitüntetett kulturális irodavezetője az elismerés után sem ül a… Tovább olvasom