Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Hol nyaral a győri közgyűlés?

A győri közgyűlés tagjai nagy levegőt vesznek és hamarosan belevetik magukat az önkormányzati választási kampányba. Addig is ki hol töltődik fel? – erre voltunk kíváncsiak.

Borkai Zsolt polgármester, országgyűlési képviselő (Fidesz):

– Szabadságom augusztus 9-én ér véget. Lányom, Petra a balatonfüredi Anna-bál első udvarhölgye lett, így kellemes elfoglaltságom is adódik, hiszen a napokban sok televíziós felvételre megyünk. A jövő héten a családommal egyhetes nyaralást tervezünk. Az úti cél: Olaszország, Nápoly.

Simon Róbert Balázs alpolgármester:

– A török tengerparton, Sidében töltöttem egy hetet a feleségemmel és a kislányommal. Korábban még nem voltunk ott. A nyáron ezenkívül egy-egy napra lemegyünk a Balatonra. Tizenöt évvel ezelőtt Balatonalmádiból átszoktunk Csopakra, azóta oda járunk.

Somogyi Tivadar alpolgármester, frakcióvezető (Fidesz):

– Dunaszigeten, a víkendházamban töltök egy-két hetet két unokámmal. Csónakázunk a Dunán és innen járunk kirándulni – például Ausztriába, a Märchen Parkba –, valamint fürödni Lipótra.

Szijjártó Péter képviselő, miniszterelnöki szóvivő (Fidesz):

– A Balaton-felvidéken töltünk két-három hetet a feleségemmel és néha időközben meglátogatnak bennünket a barátaink. A program: sok pihenés, olvasás, biciklizés, futás.

Hajszán Gyula képviselő, volt válogatott labdarúgó (KDNP):

– Egy régi barátomnak van egy apartmanja Dél-Spanyolországban, Los Alcazaresben. Már negyedik éve ott nyaralok a nejemmel és a lányommal, jóformán csak az utazást kell megszervezni. Három hete érkeztünk haza, tíz napot töltöttünk ott. Nagyon szeretjük a huszonöt kilométer hosszú, nyolc kilométer széles öbölt, ahol a Földközi-tengerbe száz métereket be lehet gyalogolni úgy, hogy csak térdig ér a víz.

Bárány István képviselő (Pro Urbe Egyesület):

– Balatonalmádiban egy nyaralóban töltünk több hosszú hétvégét a családdal. A pihenést más programokkal kötjük össze, most hétvégén például a Művészetek Völgye eseményeire látogattunk. Külföldre nem megyünk.

Kun András frakcióvezető (MSZP):

– Az unokákkal már voltunk Budapesten és a Balatonon is, most pedig a feleségemmel készülünk szokásos négy-öt napos pihenésünkre. Harminchat éve Ráckevére járunk, ahol a nővéremnek van egy kis házikója.

Neupor Zsolt képviselő, városi elnök (MSZP):

– Jövő héten megyünk nyaralni. Balatonalmádiban, egy panzióban töltünk négy napot.

Olvasóink írták

  • 2. szoljbenekik 2010. július 28. 10:03
    „Meg nem is , mint az öreg rövidlátó hangya: Pomázon.”
  • 1. janika 2010. július 28. 08:29
    „Hát nem a járdaszigeteken az biztos!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Roncsügyben jogszabály köti a felügyelet kezét

Lerobbant, rendszám nélküli, lejárt műszaki vizsgás autókra hívta fel figyelmünket győri olvasónk, amelyek csúfítják a városképet. Tovább olvasom