Kisalföld logö

2018. 03. 21. szerda - Benedek -4°C | 5°C Még több cikk.

Hajléktalanszilveszter, rendkívüli esemény nélkül

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a likócsi hajléktalanszálló lakóival búcsúztatta az óévet Bende Ildikó színművész, a Győri Nemzeti Színház örökös tagja.

Művészbarátaival tréfás jelenetekből, viccekből és az operettirodalom legnépszerűbb dallamaiból összeállított válogatással csalt mosolyt az idősotthon lakóinak arcára.


Hajléktalanok szilvesztere Likócson

Sütő Csaba, a Hajléktalanokat Segítő Szolgálat intézményvezetője érdeklődésünkre elmondta, hogy az elmúlt ünnepekben komolyan figyelemmel kísérték a közel kétszáz utcán, fedél nélkül élő embert is, akiket igencsak próbára tettek a nappali-éjszakai mínuszok.

A segítőszolgálat munkatársai december 30-tól tea- és őrjáratokat szerveztek, amit az elkövetkezőkben is folytatnak, valamint melegétel-osztással ˝toldanak˝ meg.

Talán ennek a gondoskodásnak köszönhető, hogy sem a likócsi Segítőházban, sem pedig az utcán – ahogy az intézményvezető fogalmazott – semmiféle dráma nem történt.

Olvasóink írták

  • 2. segítő 2011. január 04. 19:35
    „mivel integrált intézmény ezért ezen bellül van hajléktalanok otthona, mely idős beteg hajléktalan embereket lát el... kívánom soha ne kelljen soha otthonba menned látogatni, mert családban van helye az időseknek is....”
  • 1. anycsika 2011. január 03. 15:53
    „Most hajléktalanszálló vagy idős otthon???????? Vagy a kettő egy és ugyanaz ? A nagymamám is idős otthonban lakott , bekerülésért komoly összeget kellett fizetni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Viszonylag nyugalmasan telt a hosszú hétvége az ügyeleteken

A két mozgalmas ünnep – a szilveszter és az újév – ellenére viszonylag átlagos… Tovább olvasom