Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Győri nagymamájának énekelt Alfréd, továbbjutott a Rising Starban

Fehérvári Gábor Alfréd magas, 85 százalékot ért el produkciójával a tehetségkutatóban.

Vasárnap

21.25 - Megható felvételt láthattunk Alfréd és nagymamája találkozásáról a Rising Starban, mielőtt a győri énekes színpadra lépett. A tehetség könnyes szemmel elmondta a kisfilmben: "az, aki most vagyok, nagyban neki köszönhető, mindig támogatott".

A dal is a nagymamának szólt az élő show-ban. Alfréd Bruno Mars Grenade című slágerét énekelte, és az eddigi produkciói közül erre kapta a legtöbb szavazatot. Mind a négy zsűritag igennel voksolt rá, és a közönséget is meggyőzte, 85 százalékkal, biztosan jutott tovább a következő fordulóba.

- Úgy érzem, hogy minden feszültséget ki tudtam énekelni magamból, mindent kiadtam, ami azért jó, mert újra tudok töltekezni. Boldog vagyok, hogy sikerült falat emelni. Mindenkinek köszönöm, aki támogatott ebben - értékelt a kisalfold.hu-nak az énekes.

A zsűri nagyon dicsérte a produkciót, elhangzott, hogy Alfréd "világsztár anyag kívül-belül", és az "eddigi legszebb, legőszintébb, legtisztább teljesítményt" látták tőle.


14.50 - Egy gyors helyzetjelentésre elértük Alfrédot a Rising Star stúdiójában vasárnap délután.

A győri énekes épp akkor végzett a próbával, úgy érzi, a dalával minden rendben, és teljesen felkészült az adásra.

Alfréd ma esti kisfilmjében látható lesz a nagymamája, a tehetség meg is jegyezte: igyekszik majd túllépni a meghatottságon, amit a felvétel vált ki belőle. Hozzátette, mindenkit vár a képernyő elé, hogy előadásával szebbé varázsolja a vasárnap estét.


Szombaton írtuk


Alfréd magabiztosabb fellépést remél a Rising Starban

A Rising Star énekese hazalátogatott Győrbe a héten, Fehérvári Gábor Alfréd hosszú idő után a nagymamáját is megölelhette. A tehetség úgy érzi, most testhezállóbb dala lesz, vasárnap mindent megtesz a biztos továbbjutásért.

– Csalódottságot, szomorúságot éreztem a múlt heti produkció után, nem voltam elégedett a szereplésemmel. Annyi minden összejött, hogy az eddigi legnehezebb dalomra jutott a legkevesebb minőségi időm. A magabiztosságom mindig abból ered, hogy úgy érzem, szinte reflexből tudom a dalt, nem gondolkodom a technikai részleteken. Most nem volt meg ez a tudás, és a stressz megbénított. Nem véletlen, hogy az elért 73 százalékkal "nem vertem ki a biztosítékot" – mondta a kisalfold.hu-nak pénteken Fehérvári Gábor Alfréd. Ennek ellenére a győri tehetség meggyőzte a nézőket, hiszen így is az erős középmezőnyben végzett.

Fehérvári Gábor Alfréd. Fotó: TV2
Fehérvári Gábor Alfréd. Fotó: TV2

Egymillió forint egy szavazatért
Ha szavaz az énekesek produkciójára a Rising Star ingyenes mobilalkalmazásán keresztül, most vasárnap este 1 millió forintot nyerhet.
– Vasárnap egy lassabb, külföldi dalt éneklek majd, ami sokkal inkább én vagyok, közelebb áll hozzám. Szeretnék egy magasabb százalékot elérni, hogy megkérdőjelezhetetlen legyen a továbbjutás – tette hozzá Alfréd. Az énekes segítségére lehet, hogy a héten hazalátogatott Győrbe. – A nagymamámat nagyon régen, hat-nyolc hete láttam utoljára. Jó volt végre megölelni és feltöltött a találkozás. A mama persze elfogult, bármit csinálok, neki tetszik – árulta el mosolyogva a tehetség.

A Rising Star múlt heti adásában jelentették be, hogy a párbajban kiesett versenyzők közül egy valaki visszatérhet a műsorba. A nézők szerdára kiválasztottak öt előadót, akik holnap újra énekelnek. Aki a legmagasabb százalékot kapja a produkciójára, folytathatja a TV2 tehetségkutatóját. Az öt énekes között Alfréd párbajellenfele, Abbe Lewis is szerepel.

– Egyáltalán nem meglepő ez a döntés, Abbe megérdemli az újabb esélyt, kivételes személyiségnek és nagyon jó előadónak tartom. Ugyanakkor Olivér hangját is érdekesnek találom, kíváncsi vagyok, miként döntenek a nézők – mondta Alfréd. A győri tehetség tegnap még kamerapróbára ment a Rising Star stúdiójába, néhány apróságot változtattak a dalán, ma már inkább fejben készül a vasárnapi fellépésre. Mint mindig, sorsa most is a nézők kezében.

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Varázslatos volt a szombati naplemente - Olvasóink fotói

Tudósítóink gyönyörű fotókat küldtek szerkesztőségünkbe a tegnapi naplementéről az egész megyéből.… Tovább olvasom