Kisalföld logö

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 23°C Még több cikk.

Győri Jobbik: miért tologatják a vámosszabadi menekülttábor ügyét?

Fodor Roland, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje reagált Simon Róbert Balázs közleményére.
Fodor Roland, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltjének közleménye:

"Válasz Simon Róbert Balázsnak: a Jobbik erősödése helyett a Vámosszabadi menekülttáborral foglalkozzon inkább!

Sajnálattal olvastam pénteki reggeli közleményét, melyben ismét Gyurcsány Ferenccel riogatva próbál szavazatokat szerezni és emellett aggódik a Jobbik előretörése miatt. Önöknek négy évük volt kétharmados felhatalmazással, hogy megakadályozzák Gyurcsány Ferenc visszatérését a közéletbe és elszámoltassák az ország tönkretételéért. Nem tették, lehet nem is akarták!

Ki kell mondani: az Önök tétlenségének és tehetetlenségének köszönhetően tér vissza a "szemkilövető" és hozza magával az SZDSZ bukott politikusait is!

A másik sajnálatos hír, hogy a győriek és Győr környékiek akaratát figyelmen kívül hagyva, tovább üzemeltetik a menekülttábort. Ezek szerint senki sem képviseli a parlamentben a helyiek érdekeit! Önök sem!
A témát kerülik, eltolják, félmegoldásokat lebegtetnek választástól választásig. Azt remélik, hogy ígéretekkel a lakosságot tovább lehet az orránál fogva vezetni és a baloldallal riogatva ismét választást nyernek. A győrieknek hiányzik az egyenes beszéd képviselőjelölt úr!

Önökkel és a baloldallal ellentétben, a Jobbik nem valaki vagy valami ellen politizál, hanem a saját programját szeretné megvalósítani, mely kiutat jelent ebből a 24 éves korrupt és gyűlölködő zsákutcából, amelybe Önök közösen vezették az országot az MSZP-vel! Magyarországnak megélhetésre, rendre és elszámoltatásra van szüksége! Kormányra kerülve a Jobbik be fogja zárni a menekülttábort Vámosszabadin!

Az Önök jelszava: "Csak a Fidesz!", a Jobbiké: "Csak a Nemzet!". Önök azt vallják: "aki nincs velünk, az ellenünk van!", mi azt valljuk: "aki nincs
ellenünk, az velünk van!" Érti már a különbséget képviselőjelölt úr?" - írta közleményélben Fodor Roland, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szó nélkül eladta ismerőse Yamaháját egy győrszemerei fiatal

Kölcsönbe kapta a robogót a gyanúsított, de nemhogy nem adta vissza a tulajdonosnak, hanem eladta a… Tovább olvasom