Kisalföld logö

2017. 08. 19. szombat - Huba 19°C | 31°C Még több cikk.

GYERMEKEK HÁZA - Kreál-Lak Kézműves tábor

Kreál-Lak Kézműves tábor - 2015. július 6-10-ig, 6-12 éveseknek ajánljuk

A táborban különböző modern technikák segítségével készítünk izgalmas alkotásokat. Minőségi alapanyagokkal dolgozunk, színes és különleges papírokat, speciális festékeket, gyöngyöket, kiegészítőket, stb . használunk.
Megismerkedünk a különféle anyagok tulajdonságaival, szépségével, a kézműves eszközök helyes és biztonságos használatával. Ötleteinknek csak a fantáziánk szabhat határt.
Környezetünk védelme érdekében dolgozunk újrahasznosítható anyagokkal is. Az alkotó munka mellett, különböző zenés, mozgásos, fejlesztő játékokkal tarkítjuk a napot.
A hét Kreál-Lak partyval zárul, sok zenével, arcfestéssel, hennázással.
Vezeti: Kotesz Bea
Részvételi díj: 19.000,-Ft

GYERMEKEK HÁZA - 9021 Győr, Aradi vértanúk útja 23.
telefon és fax: 96 / 518-032; e-mail: info@gyhgyor.hu
honlap: www.gyhgyor.hu

Kreál-Lak Kézműves tábor
Kreál-Lak Kézműves tábor


ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, FONTOS INFORMÁCIÓK

Az egész napos táborok díja az ebédet és az uzsonnát is tartalmazza.
Kedvezmények – testvérek estén: egy gyermek a teljes összeget fizeti, a testvérek 1.000 Ft/fő kedvezményt kapnak; ha ugyanaz a gyermek több táborba is jön: az első táborban a teljes összeget fizeti, a többiben 1.000 Ft kedvezményt kap táboronként.

A kedvezmények nem vonhatók össze! Az egész napos táborba érkező gyermekeknek Gyermekek Háza emblémás noteszt adunk ajándékba. A táborokra a részvételi díj felének, vagy teljes összegének befizetésével lehet jelentkezni. Telefonon történő bejelentkezést nem áll módunkban elfogadni.

A teljes összeg befizetésének határideje: 2015. június 5. Részvételi díjat visszafizetni 1-1 napra, illetve egész hétre csak betegség esetén, orvosi igazolás ellenében tudunk, amennyiben a szülő az adott napon, reggel 9 óráig jelzi intézményünk információjában a hiányzást.
Minimum létszám: tanfolyamokon 10 fő, táborokban 15 fő. Maximum létszám: tanfolyamokon 15 fő, táborokban 25 fő. A táborozó gyermekek számára 7.30-9.00 óráig és 16.00-17.00 óráig gyermekfelügyeletet biztosítunk. A táborozáson résztvevő kiskorú gyermek egészségügyi alkalmasságát a gyermek törvényes képviselőjének (a szülői felügyeleti jogot gyakorló személynek) kell igazolni a táborozás megkezdése előtt négy napon belül kiállított nyilatkozattal. Az ehhez szükséges nyomtatványt intézményünk információjában vehetik át.
A programváltozás jogát fenntartjuk!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

GYERMEKEK HÁZA - Nyomkereső apacs csapat indián tábor

Tovább olvasom