Kisalföld logö

2018. 03. 21. szerda - Benedek -4°C | 5°C Még több cikk.

Gyalogost gázolt a vonat Győrben

Úgy tudjuk, élve mentették ki a tűzoltók a szerelvény alól az elgázolt férfit.
7.10 - A Mávinform tájékoztatása szerint újra járnak a vonatok a Pápa-Győr vasútvonalon, ahol korábban azért szünetelt a közlekedés, mert hajnalban gyalogost gázolt egy vonat Győr külső részén; a menetrend szerinti forgalom a reggeli órákra állhat helyre.

6.25 - A Mávinform tájékoztatása szerint újra járnak a vonatok a Pápa-Győr vasútvonalon, ahol korábban azért szünetelt a közlekedés, mert hajnalban gyalogost gázolt egy vonat Győr külső részén; a menetrend szerinti forgalom a reggeli órákra állhat helyre. A katasztrófavédelem megyei szóvivője korábban azt közölte, hogy élve mentették ki a tűzoltók a szerelvény alól az elgázolt férfit. Ruskáné Takács Anita elmondta, hogy a gyalogost egy vasúti átjáróban ütötte el a Pápáról Győrbe tartó személyvonat.

Korábban - Gyalogost gázolt a vonat Győrben

Gyalogost gázolt a vonat Győrben - tájékozatta az MTI-t szombaton hajnalban a katasztrófavédelem megyei szóvivője. Ruskáné Takács Anita elmondta: egy vasúti átjáróban ütötte el a Pápáról Győrbe tartó személyvonat a gyalogost, akit a tűzoltók most próbálnak kimenteni a szerelvény alól, ezen a szakaszon áll a vasúti forgalom.

illusztráció
illusztráció

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ha Győrben sétál, megnézi a szobrokat?

Azért is kérdezzük, mert a megyeszékhely hazánk köztéri szobrokban egyik leggazdagabb városa. Tovább olvasom