Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Gergely Zoltán a kölcsönről és a telefonszámláról

Győr - Csütörtökön írtunk a Fidesz győri elnökségének közleményéről, amelyben többek között az szerepelt, hogy Gergely Zoltán, a szocialisták győri szóvivője – még a baloldali városvezetés alatt – lakásvásárlási kölcsönt kapott az önkormányzattól, illetve hogy a 2006-os önkormányzati választások után csak többszöri felszólítás után rendezte városházi mobiltelefon-számláját.
A politikus erre nyilatkozatot küldött szerkesztőségünkbe, amelyben azt írja: mint első lakást vásárló – több ezer győrihez hasonlóan – élt a lehetőséggel, és pályázatot nyújtott be az önkormányzathoz kamatmentes kölcsön igénylésére.

Ezt az illetékes bizottság – melynek fideszes képviselők is tagjai voltak – ellenvélemény nélkül támogatta. A szóvivő hangsúlyozza, hogy kölcsönről van szó, amit havi részletekben, folyamatosan törleszt a városházának.

Gergely Zoltán mobiltelefon-számlát illetően elismeri, hogy volt egy nem egészen 30 ezer forintos késedelmesen kiegyenlített tétele. Ugyanakkor megjegyzi, hogy azóta minden számlát folyamatosan rendez, és volt időszak, amikor túlfizetése volt. Szerinte a mulasztást nem szándékosan követte el, amiről annak idején a városvezetést is tájékoztatta.

Olvasóink írták

 • 7. joci2 2008. június 12. 20:20
  „Hernyó banda harca! Győr szégyene ez az ember, de a vezetők sem különbek, beillett a városvezetésbe!!!!!!!!”
 • 6. joco1 2008. június 07. 13:56
  „hámán: nem értem azt amit irtál :valaki(Gergely) "reagált" a helyi fidesz "közleményére", és te mit irsz?Hogy "pondrok" ja meg az, hogy "dupla nulla".Arra, amit reagált, azt hogy a kicsinyes fidesz vádakat megcáfolta, miért nem REAGÁLSZ? Vagy nálatok- a fidesznél szokás- nem érdekes az, hogy mit mond a másik, csak az, hogy mondj valami ocsmányságot?”
 • 5. hámán 2008. június 07. 12:37
  „Ez a Gergely képviselőnek is nulla volt, szóvivőnek is az, embernek meg dupla nulla! Egyszerűen felfordul a gyomrom ezektől a pondróktól!”
 • 4. joco1 2008. június 07. 09:30
  „Jobboskáim: értitek :"az illetékes bizottság-melynek fideszes képviselök is tagjai voltak- ellenvélemény nélkül támogatta"( kérelmét)Hát akkor mi a probléma? nincs más?"szempi" magadrol állitottál ki "bizonyitványt". Miért van az, hogy egy-két- föleg jobbos-csak mocskolodik?”
 • 3. Voith 2008. június 07. 06:55
  „Idézet a "Miniszter félrelép "című remek filmből :
  " Hazudsz, politikus ! "”
 • 2. bmm 2008. június 06. 21:10
  „szempi szégyeld magadat,”
 • 1. szempi 2008. június 06. 11:56
  „Szánalmas, ahogy magyarázkodik ez a f@sz!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kétszáz kiállító a Győri Vásáron

Győr - Megnyitotta kapuit a XVIII. Győri Általános Vásár az egyetemi csarnokban és környékén. A… Tovább olvasom