Kisalföld logö

2017. 08. 23. szerda - Bence 14°C | 22°C Még több cikk.

Gazdára várnak az elárvult állatok

Győr - A menhely helye, elérhetősége: Pápai út, szeméttelep, körülbelül 100 méter után balra, dupla zöld kapu. A kutyákat és cicákat oltva, féregtelenítve, bolhátlanítva adják örökbe. Önkéntesnek jelentkezni 17–19 óráig lehet. Érdeklődni macska- és kutyaügyben a 20/957-1177-es (Kata), kutyaügyben a 20/445-6572-es (Rita) számokon lehet. Aki az állatokról bővebb információra kíváncsi, látogassa meg a http://gallery.site.hu/u/Gyorimenhely internetes weboldalt.
Kutyák

Bajnok: három év körüli kopókeverék, csak családi házba ajánlják, ahonnan nem tud megszökni. Hozzáértő gazdához adják csak, elég hirtelen, makacs. Csak egyedüli kutyának.

Toto: két év körüli kopókeverék. Szeret sétálni, nagy mozgásigényű.

Pompi: hatéves, ivartalanított pumikeverék kan. Kicsit kötekedő más kutyákkal, de amúgy egy tündér. Jó kis husika testével nagyon tud dörgölőzni az emberhez. A sok év, amióta a menhelyen él, meglátszik rajta, kicsit ducibb a kelleténél, de ez a szexepilje. Nagyon barátságos, és okosan sétál pórázon. Sajnos egyik szemét egy korábbi baleset folytán elvesztette, de ez a fogyatékosság őt nem zavarja semmiben. Nagyon jó lenne neki egy gazdi, ahol idős éveit eltöltheti.

Cuki: hatéves, ivartalanított schnauzerkeverék szuka kutya. Idegenekkel csipkelődő, amúgy meg félénk. Akit már ismer, azzal nagyon kedves, félve, de bújik a simogatásért és hanyatt vágja magát egy kis pocakvakarásért. Sajnos elég félénk, nem nagyon szeret kijönni a kenneléből sétálni, ezért ő is el van hízva egy cseppet. Reménykedve várja a gazdit.

Néró: nagyon félős, gyönyörű tacsi kutyus. Középkorú, türelmes gazdit keres.

Cézár: négyéves németjuhász-keverék kan, nagyon okos, aranyos, barátságos.


Cicák

Gini: nyolcnapos, hízelgős, fehér, tigrismintás lány cica. Lakásba és kintre is ajánlják.

Sullivan: négy hónapos, barna cirmos lány cica. Kizárólag csak lakásba, egyedüli macskaként.

Pom-pom: három hónapos szürke perzsacica.

Zűr és Zavar: két félperzsa, egyik szürke, másik fehér, három hónapos tigrismintás cica.

Szusi: három hónapos fehér-szürke házi cica.

A győri menhelyen jelenleg telt ház van kutyákból és cicákból, hogy a bőnyi állatokat menteni tudjuk, kérjük, ha lehet, minél több házi kedvencet fogadjanak be. Az örökbefogadáshoz kérjük, hozzanak nyakörvet, illetve macskaszállító bokszot az állatok biztonságos elszállítása érdekében. A menhelynek a megnövekedett létszám miatt nagy szüksége van konzervekre, száraztápra, macskaalomra.

Emberek az Állatokért Alapítvány

Támogatás

A menhely állatainak orvosi ellátása rengeteg pénzt emészt fel, ezért ha valaki tud adakozni, hozzájárul az állatok életének, egészségének megsegítéséhez. Mivel az alapítvány bankszámlája gyakorlatilag üres, köszönettel fogadják, ha bárki támogatni tudja az állatok gyógykezelését, etetését. Bankszámlaszám: K&H–10200249-33018676 (utaláskor a megjegyzés rovatban kell feltüntetni, hogy mire fordítsák az adományozott összeget). Kérésre csekket küldenek.


Olvasóink írták

  • 1. ebure 2008. október 03. 21:53
    „Azok után, hogy a győri menhely elsőként sietett az elhagyott bőnyi telep állatainak segítségére, és az egyetlen, amely még kitart, megérdemelnek minden segítséget, tiszteletet és főleg adományt!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kétmilliárd a győri szakképzésre

Győr - Az eddigi legnagyobb összegű pályázati támogatást nyerte el Győr a napokban: 1 milliárd 255… Tovább olvasom