Kisalföld logö

2018. 07. 20. péntek - Illés 17°C | 28°C Még több cikk.

˝Gazdálkodjunk okosan˝ - Tanácsadás Győrben

A Családsegítő Szolgálat Adósságkezelési Tanácsadója minden kedden 10-12 óra között „Gazdálkodjunk okosan" címmel tanácsadást, foglalkozást tart a megelőzés jegyében.


Helyszín: Családsegítő Központ Mónus Illés utca 41.

Érdeklődni lehet: 96/410-032 telefonszámon.

Olvasóink írták

 • 1. igazszó 2011. április 28. 14:30
  „Ez a segítség csak annyit jelent, mint annak a bizony sz@rnak egy pofon!Vagyy úgy is mondhatnánk, semmit nem ér, csak a bajbajutottak száját akarják befogni vele!
  "A Családsegítő Szolgálat Adósságkezelési Tanácsadója minden kedden 10-12 óra között ,,Gazdálkodjunk okosan" címmel tanácsadást, foglalkozást tart a megelőzés jegyében."
  VALÓBAN SEGÍTENI AKARNAK, VAGY EZ CSAK EGY SZÍNJÁTÉK?
  "Adni úgy kell tudni, hogy el is lehessen fogadni.Elfogadni pedig csak azt lehet, amit úgy adnak!"
  Kérdéseim:
  1.
  milyen végzettséggel, gyakorlati tapasztalattal rendelkezek a "tanácsadók"?Itt életekről, sorsokról van szó, és bizalomról is!/általában huszonévesek, valakik valakijei ülnek ezekben a poziciókban, és össze-vissza küldözgetnek Győr városában!/
  2.
  heti két órában mit lehet tenni, hogy lehet felmérni a problémát, átnézni az iratokat, döntést hozni, elmagyarázni...és hány család, esetleg személyek problémáját?
  3.
  ha csak két óra van erre a valóban nagyon fontos problémára, akkor a személyes problémákat hány problémás család előtt kell egyszerre megtárgyalni egymás előtt, és a személyiségi jogokat, adatokat, információkat mi védi meg?
  Ahhoz, hogy valakinek lehesssen segíteni, felősen nyilatkozni, tanácsot adni, ha kell irányítani, kezét fogva támogatni, ahhoz bizony a szaktudás, gyakorlat, tapasztalati gyakorlat mellett hely, idő, és megbizható szakember kell. Ez a segítség, és ebben a kivitelezési formában, amiről írnak, egy bajbajutott számára csak további megalázást jelent, és ha vak vezet világtalant, abból az sül ki, amit itt ajánlanak segítségnek!
  Talán érdemes lenne megkeresni azokat a személyeket erre a feladatra, akik felsőfokú, akárt diplomával, gyakorlati tapasztalattal rendelkezők, és munkanélkülivé váltak!Miért nem onnan történik a kiválasztás ehhez a munkához, és egyszerre két probléma is megoldodna!

  Nem mindegy az, hogy egy okos ember hülyéskedik, vagy egy hülye ember okoskodik.Főleg, ha mindez még szorgalommal is párosul, az borzalom!Jelenleg itt tartanak ezekkel a segítségekkel, ami senkineK nem jó, és nem elfogadható!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tízrészes filmsorozat Győrről

Tízrészes ismeretterjesztő filmsorozat készült Győrről a múzeumpedagógiai program számára európai uniós támogatással. Tovább olvasom