Kisalföld logö

2017. 02. 27. hétfő - Ákos, Bátor 2°C | 14°C Még több cikk.

Folytatódik a játék a városért

A „Győr turizmusáért – játék a városért” program keretében az utóbbi két hétben is folytatódott a közvélemény-kutatás. Az itt lakók, az idelátogatók a megyeszékhely turizmusfejlesztését segíthetik válaszaikkal.
Szavazásuk eredményeként Győr ősszel díjazza idei legjobb idegenforgalmi szolgáltatóját. Már 122 szolgáltató kapott szavazatot.
Az utóbbi hétvégén a játék keretében 600 embert kérdeztek a hoszteszek arról, miért jött a városba. 57 százalékukat a barokk rendezvények vonzották, de volt olyan is, aki nem is tudott a látványos programsorozatról. A külföldieket az elkövetkezőkben a szervezők megint a hegyeshalmi és a rajkai határátkelőnél szólítják meg.

Ezeken a helyeken a tapasztalat szerint az autósok kedvezően fogadják az invitálást, azt, hogy meghívást kapnak a találkozások városába. Válaszaikból kiderült: aki már járt Győrben, annak pozitív élménye, benyomása van a városról. Akik pedig még nem látogattak el ide, azok remélhetőleg elgondolkodnak a lehetőségen és legközelebb útba ejtik.
– Magot vetünk, azaz minél több ember fejében szeretnénk elültetni a gondolatot, hogy Győr szép, érdemes értékeit megcsodálni – nyilatkozta a játékot lebonyolító Contakter Iroda egyik vezetője, Rázsó Ella.

A szavazásról elmondta: a legfrissebb adatok alapján a legtöbb voksot a Rába Hotel, a Bridge diszkó és a Tourinform-iroda kapta. Az első tíz között akad még színház, múzeum, étterem és pizzéria is. Bővebb információ a 96/311-677-es telefonszámon kérhető, szavazószelvény a Kisalföldben legközelebb augusztus 27-én jelenik meg.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Milliók allergiás kínjai ellen

„ A célunk, hogy először legalább egy megyére kiírhassák, hogy »parlagfűmentes«. Négyéves… Tovább olvasom