Kisalföld logö

2017. 09. 23. szombat - Tekla 9°C | 18°C Még több cikk.

Fidesz: a győriek nem kérnek a szocialisták reménytelen ígéreteiből

Az MSZP elnöke arról beszéljen, mit tud Simon Gábor külföldi számlán tartott százmillióiról mondta a szocialista politikus hétfő esti fóruma előtt Németh Zoltán, győri Fidesz-alelnök.

Ne ígéreteket tegyen az MSZP elnöke, hanem arról beszéljen, mit tud Simon Gábor külföldi számlán tartott százmillióiról - mondta a szocialista politikus hétfő esti fóruma előtt Németh Zoltán, győri Fidesz-alelnök.

Azért az ellenzéki rendezvény előtt reagálnak, mert mint mondta "egy hiteltelen ember mondanivalójának gyakorlatilag nincs jelentősége", s addig senki nem hisz neki, amíg nem nyilatkozik ebben a kérdésben.

A győriek pedig nem kérnek a szocialista politikus "reménytelen ígéreteiből", inkább még mindig arra a kérdésre várnak egyenes választ, mit tud Simon Gábor eltitkolt százmillióiról - mondta.

"A győriek is azt kérdezik, honnan van a pénz; abban bízunk, hogy Győr lehet az őszinteség városa Mesterházy Attila pályafutásában, ahol végre bebizonyíthatja, hogy ő nem akarja, hogy visszatérjen minden idők legkorruptabb kormányzása" - jelentette ki Németh Zoltán, aki szerint a szocialista politikus 27 napja menekül a válaszadás elől.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Online interjú Mesterházy Attilával: `1956-ban nem vándorolt ki annyi magyar, mint most´

Az ukran-orosz válságról és a hazai bérekről is több kérdést kapott Mesterházy Attila. Az Összefogás miniszterelnök-jelöltje számos kritikus felvetést is kapott. Tovább olvasom