Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Fesztiválnyitás és korlátozások

Győr - A Négy Évszak Fesztivál Nyár című programsorozat szombaton este 7 órakor kezdődik a Dunakapu téren. A rendőrkapitányság ezért délután 2-től éjfél után 1 óráig megállási tilalmat rendel el a Teleki utca keleti oldalán, valamint a Dunakapu tér déli oldalán (fizetőparkoló).
A résztvevők testi épségének megóvása érdekében mindennemű járművel tilos lesz behajtani este 7 óra és vasárnap 1 óra között a Móricz Zsigmond rakpartra a Kossuth hídtól a Kiss János utcáig, a Dunakapu térre, valamint a Káptalandombra.

A Kisalföld Volán 11-es járata a lezárás ideje alatt mindkét irányban a Pálffy u.–Schwarzenberg u.–Széchenyi híd–Bácsai út útvonalon közlekedik, nem érinti a Kiss János u.–Dunakapu tér–Rónay Jácint utca, egyetem–Szövetség u.–Bácsai út, Kertész u. megállóhelyeket, de megáll a Schwarzenberg utcában. A 16-os járatok mindkét irányban a Pálffy u.–
Schwarzenberg u.–Széchenyi híd–Bácsai út–Szövetség u.–Hédervári út útvonalon közlekednek, nem érintik a Kiss János u.–Dunakapu tér–Rónay Jácint utca, egyetem megállóhelyeket, de megállnak a Schwarzenberg utcai, Bácsai úti, Kertész utcai, Szövetség utcai megállóhelyeken.

A rendezvényen részt vevők hazaszállítása érdekében éjjel fél 12 órától vasárnap 1 óráig a városházától indul a 11-es (sárási betéréssel), 19-es, 22-es, 31-es (homoksori betéréssel), 40-es (gyirmóti betéréssel) járat, a Zechmeister utcából (Klastrom Szálló) a 14-es (a Liget utcáig, majd visszafelé Adyvárosig), a Virágpiacról a 7-es (a Jereváni úti körforgalom után az 5-ös vonalán Kismegyerig), illetve a 17-es, 23A-s járatok. A járatokon érvényes menet- és bérletjeggyel lehet utazni.

Olvasóink írták

  • 1. tricse 2008. június 13. 08:45
    „Az EDDA énekese meg csak a koncert után kapjon pálinkát:)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

18–40 százalék lett a megtakarítás

Győr - A legutóbbi fűtési szezonban 13–33 ezer forintot takarítottak meg azoknak a lakásoknak… Tovább olvasom