Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 22°C Még több cikk.

Esett is, sütött is – ahogy illik

Győr - A terménynek eső is, napfény is kell, mindezt bőséggel küldte az ég a hétvégén a Bécsi kapu téren rendezett Terményáldás ünnepségre.

A protokolláris megnyitót – Süth Miklós szakállamtitkár és Kara Ákos, a megyei közgyűlés alelnöke volt a díszvendég – még sűrűn szemerkélő esőben tartották, az agrárfórum emiatt el is maradt, a nagyközönség azonban tegnap már verőfényes napsütésben élvezhette a kirakodást, a műsorokat és gyönyörködhettek a terményekben, növényekben.

 Az állhatatosság jutalma. A szombati időjárás nem riasztotta el a kirakodókat, tegnap el is nyerték érte jutalmukat. Fotó: B. A.
Az állhatatosság jutalma. A szombati időjárás nem riasztotta el a kirakodókat, tegnap el is nyerték érte jutalmukat. Fotó: B. A.

Olvasóink írták

  • 2. pmc 2009. szeptember 01. 22:27
    „Karmelita templom
    a fotó készítő a Kisfaludi szobor előtt állhatott
    tőle balra a a Kisfaludi szobor”
  • 1. Gab2000 2009. szeptember 01. 17:41
    „Árulja már nekem valaki hogy Győrött hol készült ez a kép, lehet hogy én vagyok a hülye de a háttér alapján nem tudtam beazanosítani, hogy hol is készült ez a kép.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ahol a tanév még nem kezdődik el

Jó hír a tanulóknak: a huszonegyedik század iskolája nem kedden, csak két hét múlva kezdődik. Rossz hír: csak az idén és csak egy Győr melletti községben. Tovább olvasom