Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Eredmények és további feladatok Nádorvárosban

– Nem csupán a választási kampányok idején kell számot adni az eredményekről – vallja dr. Dézsi Csaba András önkormányzati képviselő. Ennek jegyében mutatta be a nagy nyilvánosság előtt a Babits Mihály utca egy felújított szakaszát Győrött.
Megemlítette még a Tessedik Sámuel utca új aszfaltburkolatát, a Corvin utca csatornáinak felújítását, illetve, hogy már a Frigyes-laktanya körül is körvonalazódnak tervek.

Mindemellett azonban a képviselő a halaszthatatlanul megoldásra váró feladatokat is sorolta. Kátyúsak a járdák, utak az egész városban. A Tihanyi úti aluljáró megépítésének elhúzódása katasztrofális közlekedési következményekhez vezet. Nádorváros teljes csatornahálózata átvizsgálásra szorul, nagyobb esőzések után áll a víz az utcákon.

A játszóterek veszélyessé váltak használóikra. Az építkezések után elmaradt fásítások, zöldfelület-telepítések felelőseit fel kell kutatni. Új felnőtt-háziorvosi rendelőt kell kialakítani a méltó ellátás érdekében. A Gárdonyi-iskola tornatermének építésével számolni kell a következő költségvetésben. Jelentősen csökkenteni szükséges a Pápai út forgalmi túlterheltségét, fel kell újítani az itteni vasúti átkelőt, mert életveszélyes.
A Pápai út forgalmi rendjével kapcsolatban dr. Dézsi Csaba András szeptember 11-re lakossági fórumot hirdet a Nádorvárosi Közoktatási Központba.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A matek más, mint az élet

Az öt kiemelt első díj közül hármat hoztak el a magyar egyetemisták a nemrégiben megrendezett X.… Tovább olvasom