Kisalföld logö

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -11°C | -2°C Még több cikk.

Enyves kezű festősegédek a mester pénztárcáját lopták el Győrben

A két fiatal festőpalánta kipakolta a pénztárcát, majd egy autó alá dobta.
A Győri Rendőrkapitányságon személyesen tett feljelentést egy pannonhalmi férfi, mert október 6-án 10 és 14 óra között egy irodahelyiség festési munkálatai közben a táskájából valaki eltulajdonította a pénztárcáját. A feljelentő azt is a rendőrök tudomására hozta, hogy két fiatalemberrel dolgozott együtt és az értékeinek hiányát távozásuk után észlelte.

A feljelentést követően percekkel később bejelentés érkezett egy győri nőtől a Győr-Moson-Sorpon Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, hogy két gyanúsan viselkedő fiatal férfi a gépkocsija alá dobott egy fekete pénztárcát miután annak tartalmát kiürítették.

A kiérkező rendőrök a hölgytől kapott személyleírás alapján a gyanús személyek kutatására indultak, majd percek alatt megtalálták és igazoltatták M. Dániel téti lakost és fiatalkorú társát, akikről kiderült, hogy a korábbi feljelentővel együtt dolgozó segédek. Az egyenruhások a fiatalok ruházatátvizsgálását követően megtalálták a munkatársuk készpénzét. A két fiatalember a helyszínen beismerte, hogy ők tulajdonították el a velük együtt dolgozó szakember értékeit. A fiatalokat a járőrök előállították.

A Győri Rendőrkapitányság a 18 éves férfi és fiatalkorú munkatársa ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ízületi problémák - A térdünket fájdaljuk a legjobban

Többségünknek már például a házimunka, a cipekedés, a lépcsőzés is megterhelő. Fájdalmat is érzünk. Tovább olvasom