Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Csintó, az új vajda építő terveket dédelget

Évekig nem hallottunk róla, most azonban a vajdaválasztás és -beavatás kapcsán ismét felbukkant Csintó neve. Nagybátyja, Sárközi Antal (Bandi) javaslatára ugyanis – a tradíciókhoz híven – neki szavaztak bizalmat, ő a győriek új vajdája. Lakatos László munkahelyek teremtésével, az oktatásra való kiemelt figyelemmel és a bűnözés visszaszorításával szolgálná leginkább övéit.

A nagybátyjára, Bandira, a tanácsadó Horváth Gyulára, Lakatos István Fisznyára, de a kisebbségi önkormányzat véleményére is ad Csintó, a győriek új vajdája. Elképzelései szerint a romákat be kell ajánlani a vállalkozóknak, a cégeknek, hogy javuljon némiképp a hangulat, s béke legyen a magyarok és a cigányok között. Ez a város, Győr érdekeit is szolgálja.

Csintó, az új vajda bizonyítani szeretne.
Csintó, az új vajda, bizonyítani szeretne.


Pár éve a győri alvilág fejeként is emlegették. Csintóval nem volt tanácsos ujjat húzni. Hogy igazából mi változott, arról Lakatos László (Csintó) a következőket mondta:

– Ami történt megtörtént, hat-hét éve teljes fordulatot vett az életem, csak a jóra törekszem. Három gyermeket nevelünk a családunkban, 43 évesen egy biztonsági cég igazgatója vagyok. Nem szégyen, ami történt, mert velem esett meg. Nagyobb szégyen lett volna, ha gödörben maradok. Az évek engem igazolnak.

– Megváltozott teljesen?

– Igen, úgy érzem. Bizonyítani szeretnék, s remélem, mindezt mások javára tehetem.

Szellemi felzárkózás

A kisebbségi önkormányzat munkáját eddig segítette, most a vajda elképzeléseit támogatja Horváth Gyula koordinátor, aki a szellemi felzárkózás kulcsát az oktatásban, a gyerekek felzárkóztatásában és a tehetséggonozásban látja. Külön figyelem jutna a cigánybűnözés visszaszorítása, erre vonatkozóan pedig már konkrét elképzeléseik is vannak, megszerveznének például egy olyan éjszakai őrjáratot, amely nagyban hasonlít a polgárőrség munkájára. A cigány security – egyelőre ötlet szintjén – a problémák békés rendezését szeretné a társszervezetekkel együtt.

Olvasóink írták

77 hozzászólás
 • 77. adalfold 2010. május 01. 03:32
  „szent viktor, nulla iq-jú kósájával, bűnöző pintérével,simicskájával, el-privatizátor matolcsyjával és bilderber martonyi jánosával

  teremt 1000 millió új munka-hejjet´
  megoldja a kisebbségi integrációt és a kispolgári korrupciót
  eltünteti a politikusbűnözést, (segítségül hívva a gripen bárót,szélest,fellegit,stumpfot)

  kétharmaddal növeli a nép- és állami szuverenitást, teljes értékű állampolgárságot ad - valójában közjogilag bebetonoz és népképviseleti lehetőséget ront (emlékezzünk ezért jutottunk el ősződig...)
  lesz itt minden, ingyen playboy fotós által készített likudos viktor kegyképek, ha jövőnk nem is.
  ez a banda leszerepelt, csak a média vakít a butáknak.”
 • 76. igazmondójuhász 2009. január 24. 20:12
  „nem is értem mi az amin ennyire kiakadtak itt páran!! a nagy számok törvénye alapján ez a oláh kutya úgyis visszaöltözik majd a tyúkláb mintás gúnyába)))))”
 • 75. Misztertejfel 2008. november 24. 13:03
  „Jézusom, Kuttykurutty, ne húzd fel magad nagyon, mert ha még két agysejtedet elpusztítod, karalábé leszel, én annak is buta.”
 • 74. Hungar-ica 2008. november 21. 20:19
  „Kutyából nem lesz szalonna!
  Remélem közös cellát kapnak majd kolompárorbánnal, ha egyszer lesz igazi rendszerváéltás és napfényre kerül az a sok aljasság, amit a mainapig folytatólagosan elkövetnek a Magyar Nemzettel és a Magyar érzelmű Magyar emberekkel, és ezeknek jelentős kárása.
  Mert hát valljuk be , nem mindenki Magyar aki magyarul beszél !!!!
  Csintónak csak a következő sorokat üzenem , és ezzel zárom soraim:

  Isten előtt, ki-ki bűnei szerint, méltó módon elszámoltatik,
  Nem marad semmi véka alatt, mi megtörtént a nap alatt,
  S tüzes paripák nyomán jön el, élet és halál,
  Bizony mondom néktek döntse el mindenki, hogy hol áll.”
 • 73. mummus 2008. november 19. 14:31
  „Nem a roma vezetőségen múlik !
  Ők nem tudják felfogni az ügy jelentőségét !
  Mint mindig, itt is a politikai játszmák döntenek.
  Nincs sem a városunknak, sem az országunknak hozzáértő politikai és társadalmi vezetése.
  Nem mer senki a felelősök közül igazat nyilatkozni !
  A politikába beépült a bűnözés !”
 • 72. HUNplus 2008. november 19. 14:00
  „Köszönjük szépen tisztelt roma vezetőség!
  Szegény üldözött embert választottatok meg vajdának. Biztosan megváltozott! Talán a hideg svéd klíma miatt. Csak pár hete, hogy kiengedték a svédországi börtönből. Gratulálok!”
 • 71. mummus 2008. november 19. 08:42
  „Gratulálok !
  A vajda tradicionálisan a cigány kisebbség elsőszámu vezetője, ezért fontos összekötőkapocs a térség politikai szellemi, valamint a rendészeti vezetői között. Node ilyen emberrel (bűnözővel)?
  Kváncsian várom, amikor a nyilvánosság előtt Győr polgármestere, főkapitánya szívélyesen mutatkozik,cseveg ( netán adatokat szolgáltat ki) az elmúlt idők egyik magyarországi maffiózójával, közönséges köztörvényű bűnözővel !
  Gyalázat ez a város és a térség vezetői részéről ! Hát nincs senki aki ezt az eszetlen döntést megakadályozta volna, egy beteg ember (volt vajda) abnormális gondolatát csírájában elfojtsa ?
  Hát ide jutottunk, nincs létjogosultsága a tisztességnek !”
 • 70. kutykurutty 2008. november 19. 00:33
  „Misztertejfel - Szimplán a kurva anyádat. Mi ez ha nem a közmorál elleni vétek??? Vagy te is ebbe a szemét cigány bandába tartozol? Zuhanyozzál inkább te ezekkel a jómadarakkal. Közben meg basszanak jól seggbe. Köcsög.”
 • 69. kackac 2008. november 18. 15:57
  „- Mi az? Fehér embernek gumival 5000 Ft, cigánynak gumi nélkül ingyenes?
  - ???
  - Bungee jumping.”
 • 68. kackac 2008. november 18. 15:56
  „Négy cigány cipel egy hatalmas fürdőkádat az utcán. Arra megy egy rendőr és odakiált az egyiknek:
  - Hé! Állj meg cigány!
  A cigány nem áll meg. A rendőr még egyszer odaszól:
  - Álljál meg vagy lövök!
  A cigány továbbra sem áll meg. A rendőr lepuffantja. Ekkor ideges fejjel kiszáll a kádból egy skinhead és mérgesen így szól a rendőrnek:
  - BAZDMEG! Ma már ez a harmadik defektem!”
 • 67. kackac 2008. november 18. 15:55
  „Jézus sétál a Váci utcán. Köré gyűlnek az emberek, és csodálják.
  Jézus odalép egy vakhoz, ráteszi a kezét a vak szemeire, mire az rögtön látni kezd. Odalép egy sükethez, ráteszi a kezét a süket füleire, az rögtön hallani kezd. Jézus odalép a cigányhoz.... mire az rémülten hátrál:
  - Hozzám ne nyúlj, rokkantnyugdíjas vagyok!”
 • 66. Misztertejfel 2008. november 18. 14:54
  „Vegyél előbb hidegzuhanyt, Kuttykurutty, az még önmagában nem a közmorál elleni vétek, hogy cigányokról írnak. A miatt sem kell forronganod, hogy hírt kapsz az új vajdáról. Az, meg, hogy ki ő és miért necces a történet, benne van a cikkben, amit láthatóan elolvastál, mielőtt sutba dobtad.”
 • 65. kutykurutty 2008. november 18. 03:16
  „Én ezen már nem lepődöm meg. A cigányok megválasztották vezetőnek. Ebből is látszik hogy a cigány értékrend (ha egyáltalán lehet ilyenről beszélni) a bűnözésről szól. Köztörvényes bűnözőből csinálnak cigány vajdát. A cigányok megítélése részemről nem változott. Kibaszott maffia. Aki nem látja az vagy hülye, vagy barom. Vagy mindkettő. Az eszem megáll komolyan, hogy ezt a Kisalföld le is közöli. Gondolom a Kisalföldnek nem fog hiányozni hogy látogatásaimmal növeljem az oldal forgalmát. Éppen ezért mától fogva elfelejtem az újságot, és az oldalt is. Olvassák a cigányok, és legyenek büszkék bűnöző vezéreikre.”
 • 64. CSINTOASZÉGYEN 2008. november 17. 22:25
  „Lakatos alias Csintó a szégyen ismertetőjele : zöld suzuki kit rendeszámmal...!
  Már az a pletyka terjeng,hogy ez a büdös beteg roma bácsi nyomozásba lendült,hogy kiderítsa kik mertek róla itt rosszat írni !!!
  Kedves Csintó! Szedd a gyógyszered és vonulj inkább nyugdíjba...vagy informáld tovább a fakabátokat...!”
 • 63. máté01 2008. november 16. 09:56
  „sziasztok elég gyenge a hozzásolások”
 • 62. fortuna54 2008. november 15. 17:14
  „Ezeket a hozzaszollasokat olvasva,jobban szorakoztam mind egy jol sikerult kabare musoron.
  Ez am a hires magyar humor.Sok ujsagiroi tehetseg talalhato a hozzaszollok kozott.
  Komlyan mondom,gratulallok.”
 • 61. nane 2008. november 15. 13:42
  „Én valakiről a cselekedetei,életvitele alapján alkotok véleményt.Úgy tudom Csintó nem egy Terézanya.Ja és vezető is az legyen aki példát mutat,és fellehet rá nézni.Nála már ez a két kritérium is megdőlt”
 • 60. knifemaster 2008. november 14. 10:21
  „#58

  "amíg nem ismered vagy valami okot nem adott rá hogy jó vagy rossz véleményt alkoss róla ."
  Attól,hogy Te nem ismered más még igen..nem kevesen.Vagy tán önkéntes védőszentje vagy a környezetéből? Az okok is gyűlnek már jópár éve.”
 • 59. Hanuka 2008. november 14. 09:37
  „Kedves vava!

  Hogy mondhatsz ekkora butaságot? Ismered-e személyesen Slotát, Gyurcsányt, Orbánt stb.? Mi alapon mondasz véleményt? Az idáig ismert munkásságuk alapján! Hát róla is! Vagy te csak olyan politikusra szavazol, mondasz véleményt akit személyesen ismersz?”
 • 58. vava 2008. november 12. 22:14
  „Ismeri valaki közületek ezt az új vajdát személyesen, mert addig nem illik senkiről véleményt alkotni amíg nem ismered vagy valami okot nem adott rá hogy jó vagy rossz véleményt alkoss róla .”
77 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Minek intünk búcsút a gazdasági válság miatt?

Gazdasági és pénzügyi válságról beszél a világ. Egyetemisták, családanyák és fiatalok nyilatkoznak:… Tovább olvasom