Kisalföld logö

2018. 02. 17. szombat - Donát -5°C | 4°C Még több cikk.

Csemeteszépségverseny

"Tégy a klímaváltozás ellen – ültess fát!" címmel a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. a tavalyi karácsonyi vásár időtartama alatt 500 darab tölgycsemetét és 100 kilogramm makkot osztott szét a győri Árkád üzletközpont látogatói között az erdők nemzetközi éve alkalmából.
Az akció folytatásaként a társaság most internetes „szépségversenyt" hirdet a tavasszal kihajtó csemeték számára.

Arra kérik a kis fácskák gondviselőit, hogy lombfakadás után fotózzák le „védencüket" és a képet (csemeténként csak egyet, maximum egy megabájt méretben) küldjék be az erdőgazdasághoz az ivanyi.akos@kaeg.hu e-mail címre a név, a lakcím és az ültetés helyszínének megadásával.

A beküldők között értékes tárgyjutalmakat sorsolnak ki, a fődíj pedig egy 30 ezer forint értékű szolgáltatáscsomag, melyet a nyertes egy éven belül vehet igénybe az erdőgazdaság telephelyein, erdei iskola, nyári tábor, tenisz, horgászat és lovasfoglalkozás keretében.

A beküldési határidő május 31. A szervezők jelezték, hogy a versenyben nem a legnagyobb vagy a legszimmetrikusabb példányt keresik. A természetes szépségnek sok mércéje van, az értékelés során több szempontot igyekeznek figyelembe venni, például az egyediséget és a képek hangulatát is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Duális képzés a győri gépészmérnöki szakon

Az autógyártási szakirány duális képzési projektjének tapasztalatairól rendez konferenciát szerdán… Tovább olvasom