Kisalföld logö

2018. 08. 18. szombat - Ilona 18°C | 29°C Még több cikk.

Borkai Zsolt, Győr polgármestere a kisalfold.hu-ról

Felgyorsult világunkban hihetetlen szerepe van az információnak, hiszen aki nincs a szükséges tudás, a körülötte zajló események, hírek birtokában, az lemarad és lépéshátrányba kerül.
Sokáig azt hittük, a leggyorsabb információáramlás a napilapokon keresztül képzelhető el, aztán megjelent társadalmunkban az elektronikus média, amely már az aznapi események azonnali kommentálására is képes volt. Később következtek az élő bejelentkezések, a műholdas közvetítések, majd az internet, amely valóban tizedmásodpercnyi pontossággal továbbítja az információkat, a világ minden részéből érkező tudásanyagot.

A Kisalföld a régió meghatározó sajtóorgánuma, amely a közélet szereplőihez hasonlóan nem engedheti meg, hogy lemaradjon, lekéssen az információkról. Amíg naponta sok tízezren veszik kezükbe a napilapot, jól látható az is, hogy a kisalfold.hu számára ugyancsak fontos a versenyképesség, a tudás birtoklása, hiszen a hírek piacán az objektivitás, a tárgyilagosság és a hitelesség mellett fontos a gyorsaság is.

Azt gondolom, az új kisalfold.hu áttekinthető, részletes, sok információt közvetítő portál lett, amely a folyamatos frissítés révén nemcsak napi ütemezéssel, de szinte percről percre követi nemcsak Győr és a térség, de az egész ország történéseit, eseményeit is. Örülök a megújulásnak, gratulálok a készítőknek, s kívánom, hogy ez az új és modern, korszerű és minden igényt kielégítő arculati és tartalmi változás a javát szolgálja ne csupán az internetes portálnak és a napilapnak, de az arról információkat szerző győri polgároknak egyaránt!

Tisztelettel:
Borkai Zsolt 
Győr polgármestere

Olvasóink írták

 • 5. Joe Cool 2007. november 22. 08:00
  „A fontos az hogy az ember tisztában legyen azzal hogy amit olvas azt nem kell mindig elhinni, bárki

  is közölte és bármennyire is hitelesnek hangzik az. Utána lehet annak nézni. Ebben a felgyorsult

  világban ezt a legtöbb ember nem teszi, egyrészt mert nem is tudja meg ideje sincs.

  Legtöbb ember megvan gy?zödve ha az amit idáig hitt mind igaz, akkor az jó és szent. Felesleges

  utánanézni annak. Ha pedig az nem igaz, akkor majd egy professzor megmagyarázza neki mert ? utána

  nézett és lefizették.

  Nem azért irom én ezeket hogy gunyolódjak, hanem azért mert ilyesmin érdemes elgondolkozni. Itt nem

  teoriárol vagy helyesirásrol van szó, hanem realizmusrol a felgyorsult világban.”
 • 4. Cseter János 2007. november 21. 17:48
  „Valóban ez a lehetőség, már régen esedékes volt! Igaz a vak ígysem látja a győri polgárok éredekeit a süket meg úgíy sem hallja a segély kiáltást! A cenzúra ettől még működni fog az írott sajtóban! Hisz nem mmindenki jut hozzá a NET-nek ehhez a lehetőségéhez! Sok a gyáva megmondó ember, aki valamilyen kitalált név mögé bújva ír, szól hozzá az időszerű témákhoz! A legtöbbjük nevetséges tökfilkó! De joguk van a hozzászóláshoz! Igaz, se úgy, se valódi névvel sincs semmi értelme! A döntéshozók vajmi keveset törődnek a jobbító szándékú javaslatokkal, vagy ép kritikákkal! A poliotikusaink egy-egy egyede már megbélyegezte szinte az összes politikus tevékenységét! Már többszőr és több helyen hangot adtam, hogy minden embert a munkálya után lehet értékelni és becsülni! Ezért kell a köz előtt, a maradéktalan tályékoztatás!”
 • 3. MJ23 2007. november 21. 16:03
  „Ja, jó a duma, de szerintem is ráfért az oldalra ez az új köntös! És tetszik ez a hozzászólásos lehetőség is!”
 • 2. R 2007. november 21. 13:44
  „Szép fényezős szöveg!

  De azért van benne valami. Hajrá K.O.”
 • 1. joco 2007. november 21. 10:10
  „Figyu! ennek a jól szituált Uriembernek talán a saját "balhéjáról" is illene nyilatkozni..Na csak egy kicsit. Most kit vár? sziszit, vagy a romániai körütun lévő fönökét,Ő irta a kisalföld.hu ".....sok informáciot közvetitő..." itt az ideje, hogy ő is mondjon valamit- ne a tegnapelöttit, hanem a mait!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csak a jó reformlépést kell megtenni

Győr - Szerekes Imre honvédelmi miniszter bejelentette: a haderőreform befejeződött. Tovább olvasom