Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

Bemutatjuk a Kisalföld kertkönyvét!

Dedikálással egybekötött könyvbemutatóra várjuk olvasóinkat kedden 16 órára, a győri VOKE Arany János Művelődési Házba (Révai u. 5.)

Az érdeklődők találkozhatnak szerzőnkkel, Nagykutasi Viktor kertész szakíróval, s meg is vásárolhatják a Kisalföld kertészkönyv-sorozatának új kötetét, A konyhakert nagykönyvét, amely segítséget nyújt abban, hogy újra felfedezzük a haszonkert előnyeit, szépségeit.

Kisalföld kertészkönyv bemutató
2015. március 17., 16 óra
VOKE Arany János Művelődési Házba (Révai u. 5.)
Szerencsére egyre terjed a kertészkedés, mint hasznos hobbi és örömteli időtöltés, mind többen alakítanak ki kisebb-nagyobb veteményeskertet, fűszerkertet a ház körül. A friss, ropogós, ízekkel teli zöldségeknek nincsen párja, nem beszélve a sikerélményről, amit a saját maguk termelte finomságok jelentenek.

„A konyhakert nagykönyve" segít elindulni az eredményes haszonkertészkedés felé, választ adva az év során felmerülő számos kérdésre, az ágyások megtervezésétől a növényvédelemig. Útmutatót nyújt ahhoz, melyik hónapban milyen kerti munkák időszerűek, hogyan termeljük meg eredményesen az egyes növényeket, hogy munkánk eredményeként friss, egészséges zöldséget tehessünk a család asztalára. Érthető, könnyen követhető tanácsokkal segít a vetés, gondozás, betakarítás optimális ütemezésében, a vetőmagok és a különböző kártevők elleni hatékony szerek kiválasztásában. Külön rész foglalkozik a gyógy- és fűszernövényekkel, amelyek termesztésével a természet erejét kihasználva gazdagíthatjuk kertünket, életünket.

Nagykutasi Viktor
Nagykutasi Viktor


A könyv meg is vásárolható a délutáni könyvbemutatón, vagy megrendelhető a 96/504-504-es telefonszámon, a terjesztes@kisalfold.hu  email címen, valamint személyesen ügyfélszolgálatainkon!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A fák közé csapódott egy autó a 14-es főúton, Győrnél

A 24 éves sofőr a gyanú szerint ittas volt, jogosítványát a helyszínen elvették a rendőrök. Tovább olvasom