Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Az E.ON júliusban megújítja ügyfelkezelési rendszerét - videó

A fejlesztések alatt átmeneti változások várhatóak a számlázásban és az ügyintézésben.

Teljes körű rendszerfrissítést végez július folyamán ügyfélszolgálati rendszerében az E.ON. A korszerű adatkezelés érdekében végrehajtott fejlesztés kapcsán az ügyfelek néhány átmeneti változást tapasztalhatnak. Ezekről az E.ON több csatornán keresztül előzetesen tájékoztatja minden érintett ügyfelét.

Július 6. és 26. között megújul az E.ON ügyfélkezelési rendszere. Az informatikai háttérrendszer verzióváltására a még korszerűbb és biztonságosabb adatkezelés érdekében van szükség. Mivel az E.ON Hungária csoport Magyarországon több, mint hárommillió ügyfelét szolgálja ki, az átállás komoly előkészületeket igényel, és lebonyolítása sem történhet meg észrevétlenül, egyik napról a másikra. Az E.ON csoport június folyamán részletesen, több különböző csatornán tájékoztatja ügyfeleit a júliusban várható átmeneti változásokról.Videó: Oxygen


A július 6. és 26. között lebonyolítani tervezett rendszerfrissítés miatt semmilyen plusz költség, vagy díjváltozás nem jelentkezik a fogyasztóknál. Az ügyfeleknek érdemes arra felkészülniük, hogy a júliusi számlák a megszokottnál később érkezhetnek, a szokásos nyolc nap a befizetésre azonban változatlanul rendelkezésre áll majd.

A csoportos beszedési megbízással fizető ügyfeleknél a megszokottnál később vonhatják majd le a havi díjat, a megfelelő fedezet rendelkezésre állására, szükség esetén a limitkorlát emelésére érdemes lesz odafigyelni. Az átállás ideje alatt az online ügyintézési rendszerben csak a mérőállás bejelentés funkció lesz elérhető.

Az ügyfélszolgálati irodák nyitvatartási rendje nem változik, azonban a munkatársak sok esetben csak rögzíteni tudják majd a megkereséseket, ezek megválaszolása utólag, írásban történik majd. Az általános tájékoztatás, a hibabejelentés, a mérőállás fogadása és az előrefizetős mérők feltöltése az átállás ideje alatt is zavartalan lesz.

Az ügyfélszolgálati rendszer megújításának tervezésekor az E.ON szakemberei számára fontos szempont volt, hogy ügyfeleik a lehető legkisebb mértékben érzékeljenek változást az ügyfélszolgálat minőségében a munkálatok idején. A szolgáltató ugyanakkor arra kéri fogyasztóit, hogy amennyiben ügyintézést terveznek, akkor lehetőleg az átállás időszaka előtt, vagy azt követően vegyék fel a kapcsolatot az E.ON ügyfélszolgálatával, elkerülve az esetleges torlódást vagy hosszabb várakozási időt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Piásan kerítésnek ütközött az autós Győrben

Ittasan vezette gépkocsiját az 52 éves férfi az István király úton. Kisodródott és egy ingatlan… Tovább olvasom