Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Atomerőmű-szerződés - Győri MSZP: Minden eddiginél nagyobb hitelcsomagot kaptunk a nyakunkba

˝Hatalmasat változott a világ. Orbán Viktor jelszava 25 éve még így hangzott: „Ruszkik, haza!", „Irány Európa!", most pedig: „Oroszok, ide!˝ - írta a győri MSZP közleményben.
˝Rövid ideig tartó titkos tárgyalások után Putyin, orosz elnök Moszkvába rendelte Orbán Viktor miniszterelnököt az atomerőmű-szerződés aláírására. Ugyan a 2008-as parlamenti felhatalmazás csak az előkészítő munkára és a tárgyalások megkezdésére vonatkozott, de miniszterelnökünk a tőle megszokott módon leegyszerűsítette a folyamatot. De az is lehet, hogy rákényszerítették erre˝ - olvasható az MSZP Győr és Környéke Szervezetének Elnökségének közleményében.

˝Az atomerőművel együtt egy óriási, minden eddiginél nagyobb méretű hitelcsomagot is a nyakunkba kaptunk, melyet újra harminc évig nyöghetünk.

Hatalmasat változott a világ. Orbán Viktor jelszava 25 éve még így hangzott: „Ruszkik, haza!", „Irány Európa!", most pedig: „Oroszok, ide!", „Fúj, hanyatló Európa!". Három éve: „Fő célunk az államadósság csökkentése.", „Le a Valutaalappal!". Most pedig: „Éljen a keleti cél!", „Adósodjunk el Oroszország felé!".

Ilyen kétséges célokért és eredményekért aligha volt érdemes szabadságharcot hirdetni˝ - olvasható az MSZP Győr és Környéke Szervezetének Elnökségének közleményében.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Irodát nyitott Győrben a KDNP

Az új irodát közösségi célokra akarják használni. Tovább olvasom