Kisalföld logö

2017. 07. 25. kedd - Kristóf, Jakab 18°C | 25°C Még több cikk.

Arrabona Városvédő Egyesület: nem támogat minket külföldi szervezet vagy hatalom

Az Arrabona Városvédő Egyesület közleménye.
A hivatalos álláspontra reagálva az Arrabona Városvédő Egyesület kijelenti, hogy működését egyetlen külföldi szervezet vagy hatalom nem támogatja semmilyen formában. Egyesületünk a működéséhez szükséges feltételeket tagdíjakból, magyarországi magánszemélyek és vállalkozások adományaiból, valamint az 1%-os adófelajánlásokból biztosítja. Nem támogat minket sem kormánypárti, sem ellenzéki pártalapítvány, vagy azokhoz köthető bármilyen társaság.

Egyesületünk keresztény konzervatív elkötelezettségű, demokratikus és szigorúan szakmai irányultságú szervezet. Nem vagyunk ellenségei a kormánynak, sem az ellenzék bérencei. Keményen bíráljuk viszont a helyi vezetést rossz beruházási politikájáért.

A győri vezetés hisztériakeltő ellenséges politikai szervezetnek bélyegez minket, mert nem képes értelmezni a civil kontroll fogalmát és annak jelentőségét. Minduntalan politikai vitába akar kényszeríteni bennünket, mi azonban nem tudunk és nem is akarunk ebben részt venni. Csak szakmai kérdésekben szándékozunk egyezségre jutni, csak ehhez értünk.

Az elmúlt 5 évben viszont semmilyen érdemi, szakmailag megalapozott választ nem kaptunk észrevételeinkre. Azt semmiképpen nem tekintjük annak, hogy hatalmi gőgből dilettánsnak nyilvánítottak bennünket. A szakmai közvélemény ezt a dilettantizmust Podmaniczky díjjal ismerte el, a városvezetés pedig egy nemzetközi szakmai szervezettől kapott citrom-díjat a saját dilettantizmusáért, amit a sajtó segítségével igyekszik eltussolni a nyilvánosság elől.

Kiadó: Arrabona Városvédő Egyesület

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eltűnt egy 16 éves győri lány

Eltűnésekor térdig feltűrt farmernadrágot és neon rózsaszín ujjatlan felsőt viselt. Tovább olvasom