Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Anyukönyv: levelek Eszterhez

Anyu, vagyis kollégánk, Harcsás Judit az elmúlt bő egy esztendőben kislányához, Eszterhez írott leveleit foglalja magába az a különös kötet, amelyet keddenmutattak be Győrött a Zichy-palotában.
Harcsás Judit kislányával, Eszterrel
Az Anyukönyvet először Szabó Csilla, a Kisalföld Hölgyeknek BizalmaSAN mellékletének szerkesztője ajánlotta a megjelentek figyelmébe. Felidézte az első, mindenki számára meglepetés levelet, majd sorban azokat az írásokat, amelyekben – sokakkal együtt – ismét átélhette az anyaság gondját-örömét, a „másik anya boldogságának és kínjának édes-keserű érzését".
Nyerges Csaba, lapunk főszerkesztője hangsúlyozta: „Mindig öröm, ha egy kollégánknak könyve születik, hiszen ez is jelzi, milyen tehetséges, felkészült munkatársakkal dolgozunk együtt." Az Anyukönyvet minden kismama figyelmébe ajánlotta. Arra biztatta őket, bátran írják le – a kötet is ad erre lehetőséget – saját élményeiket, és küldjék be a szerkesztőségbe. Az Anyukönyvet még dr. Kőrösi Tamás szülész-nőgyógyász főorvos, a győri Kaáli Intézet orvos igazgatója is méltatta. A bemutatón közreműködött Bende Ildikó színművész.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egymilliárd forintos lefölözés

Több mint egymilliárd forintot veszít jövőre a győri önkormányzat azzal, hogy az állam lefölözi… Tovább olvasom