Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Aktív a győrújbaráti Rotary Klub

A hazai 36 Rotary klub közül az egyik legfiatalabb, a győrújbaráti már tavaly hallatott magáról.
Egymillió forintot gyűjtött össze humánus célra, kiegészítve az összeget, abból szereztek be a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház számára két olyan különleges ágyat, amelyek hosszan tartó használat mellett se okoznak felfekvést a betegeknek. A klubtagok is megemlékeztek arról, hogy száz éve alakult az első Rotary klub a világon. A magyar rotarysok egyelőre közös szervezetben dolgoznak az ausztriai és szlovéniai klubokkal, ám ha a magyar klubok száma eléri a negyvenet, magyar kormányzója lehet az itteni kluboknak.
Téringer Zoltán, a Győrújbaráti Rotary Club elnöke elmondta, a mára huszonöt tagúra növekedett klub tagjai is bekapcsolódtak a centenáriumi megemlékezésbe, s most már az újabb jószolgálati vállalásuk sikerén dolgoznak.

Március 27-re, a győrújbaráti művelődési házba batyus bált szerveznek.
A bál bevételéből a győrújbaráti Csobolyó néptáncegyüttest és az ugyancsak helyi ifjúsági egyesületet szeretnék támogatni. A nemes ügyet a 3500 forintos belépők megvásárlásával lehet támogatni, illetve várnak támogatásokat a Rotary klub bankszámlájára (MKB 10300002-33251332-00003285) is. A Győrújbaráti Rotary Club azon klubok közé tartozik, amelyek a köz javára végzendő munkájában számít a hölgyekre is, már két női tagja van.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lezárják, ha nem lesz változás

Ha nem történik változás a lakosság, valamint a forgalom- biztonság érdekében, az érintett önkormányzatok nem riadnak vissza attól sem, hogy lezárják a Koroncó–Rábapatona közötti összekötő utat. Alehullott ónos eső miatt történt balesetek helyszínelése, majd az árokba borult teherautók műszaki mentésének idején órákra lezárták a 85-ös számú főutat. Tovább olvasom