Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

A képzés beruházás a jövőbe

Négy 20 éves fiatalember utazott ezen a héten Németországba, hogy az Audi Hungaria moduláris szakképzésének részeként az Audi AG-nál töltsön gyakorlati képzési idejéből hat hetet.

– A fiatalok németországi tartózkodásuk alatt a helyi diákokkal közösen vesznek részt elméleti és gyakorlati oktatásokon, ezzel is új tapasztalatot szerezve jövőbeni munkájukhoz – mondta Rozman Richárd, személyügyekért felelős igazgató.

A hathetes tréning az Audi AG képző központjában és a vállalat különböző gyártási területein zajlik. A modern ingolstadti oktatóközpont lehetőséget nyújt tanulóinak a leginnovatívabb technológiák megismerésére. A gépész- és villamossági szakma fortélyainak elsajátítása mellett a program lehetőséget ad a nagyvállalat folyamatainak és mindennapi működésének megismerésére.

Az elméleti és a gyakorlati oktatás összekapcsolása az Audi Hungaria személyügyi és képzési stratégiájának fontos eleme. Ebben a vállalat ideális partnere a győri Lukács Sándor szakképző iskola. 2001 óta több mint 500 tanuló szerzett szakmát e képzési rendszer keretében. Ebben az évben az Audi Hungariánál képzettek közül 35-en helyezkedtek el a vállalatnál.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új híd: 158 javaslat a névre

Százkilencven pályázó 158 javaslatot tett az épülő új győri Mosoni-Duna-híd nevére. Ábécésorrendben… Tovább olvasom