Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 25°C Még több cikk.

A Jobbik Győrben is aláírásokat gyűjt

A Jobbik továbbra is 4 kérdésben várja az emberek véleményét.

Országos aláírásgyűjtő akciója keretében a Jobbik Győr közterületein is várja azokat, akik támogatják kezdeményezését.

Azaz szeretnék, ha a férfiak is nyugdíjba mehetnének negyven évnyi munkaviszony után, minden háztartásban ingyen lehetne internet, az ukrán konfliktus ügyében hazánk semleges maradna és visszaszorítaná Magyarország a bevándorlást.

Takács Krisztián és Fodor Roland jobbikos győri önkormányzati képviselők tartottak szerdán sajtótájékoztatót a Baross úton, a csónakost ábrázoló szobornál. Itt gyűjt majd aláírást a Jobbik péntekenként délután, 14 és 18 óra között. Szombatonként pedig a vásárcsarnoknál délelőtt, 8 és 12 óra között. A város más pontjain, minden városrészben lehetőséget biztosítanak majd arra, hogy az érdeklődők ellássák kézjegyükkel az íveket. Ezekről az alkalmakról a gyor.jobbik.hu internetes oldalon adnak részletes tájékoztatást.

A képviselők elmondták, hogy május 15-ig gyűjtik az aláírásokat országszerte, a szerintük fontos, sokakat érintő négy témában. (Külön is alá lehet írni egy-egy kérdést a négy közül.) Aztán kezdeményezésük eredményét eljuttatják a kormánynak. Abban bíznak, hogy így nyomást tudnak gyakorolni rá. Szeretnék, ha az említett négy kérdést az országgyűlés tárgyalná és törvényeket is alkotna ezekben az ügyekben.

Takács Krisztián és Fodor Roland elmondta, hogy a Jobbik korábban aláírásgyűjtést a devizahitelesek érdekében szervezett, ahhoz az akcióhoz félmillióan csatlakoztak. Akkor – úgy vélik –, nyomást tudtak gyakorolni a kormányra, akciójuk hatására segítettek a devizahiteleseken, ha nem is olyan mértékben, ahogy a jobbikosok szerették volna.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Játék! Belépőt nyerhetnek a győri Vaskakas Bábszínházba

A március 22-i, 11 órakor kezdődő La Fontaine mesék című előadásra nyerhetnek belépőt. Tovább olvasom