Kisalföld logö

2017. 06. 24. szombat - Iván 18°C | 33°C Még több cikk.

A győri strandra komplett belépő kell

''Gratulálok annak, aki kitalálta, hogy a győri strandra csak az élményfürdővel kombinált jeggyel lehet bejutni.''
SMS
Gratulálok annak, aki kitalálta, hogy a győri strandra csak az élményfürdővel kombinált jeggyel lehet bejutni, holott mi csak a strand szolgáltatásait akartuk igénybe venni. Három órára egy 3 éves gyerek, egy diák és egy felnőtt jegye 3000 forintba került.
Kovacsics Imre, a Rába Quelle kft. ügyvezető igazgatója az olvasói felvetésre azt válaszolta: – A győri fürdő ugyanazon elv szerint működik, s ugyanúgy, mint a pápai vagy a sárvári. Vagyis fürdőkomplexum, ahol az élményfürdő belépője mellé adjuk a strandbelépőt is. Külön nem tudjuk megoldani a beléptetést, így ez az egyetlen megoldás marad. A jegyárakról (amit egy nyugdíjas is panaszolt – a szerk.) a nyári nyitás előtt elmondtuk: két év után emeltünk az árakon, akkor is minimális mértékben. A fürdő honlapján (www.rabaquelle.hu) bővebb információ kapható erről – ezt már mi tesszük hozzá.

A teljes képhez hozzátartozik, hogy nem csak bíráló SMS és telefon érkezett szerkesztőségünkbe. Egy olvasónk a fürdőben dolgozók munkáját dicsérte, pontosabban a fürdőmesterek udvariasságát és segítőkészségét. Erre értelemszerűen már nem kértünk külön kommentárt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ugyanannyi szabálytalan autós

Mennyit ért a parkolási szigorítás Győrben? – nem csupán a kerékbilincselés és az autóelszállítás bevezetésének lassan egyéves évfordulója miatt néztünk utána újra a helyzetnek, hanem mert kezdődik a turisztikai szezon, s a legnagyobb kulturális eseménysorozat, a Győri Nyár is. Nem lepett meg az eredmény, hiszen aki a belvárosban rendszeresen megfordul, az eddig is láthatta: hónapról hónapra enyhült a szigor, s ezzel párhuzamosan gyarapodott a tilosban parkoló autók száma. Tovább olvasom