Kisalföld logö

2018. 11. 21. szerda - Olivér 4°C | 6°C Még több cikk.

Az influenza elleni védőoltástól halt meg a férfi?

Egy idős férfi meghalt az influenza elleni védőoltás beadása után Szombathelyen. A fia szerint az oltás szövődményeként kapott tüdőgyulladást.
Egy gyászoló hozzátartozó kereste meg a vasnepe.hu-t, mivel úgy véli, édesapja az influenza elleni védőoltásba halt bele. - Édesapám a Johanneum Evangélikus Diakóniai Központban kapta a védőoltást megkérdezésem nélkül - panaszolta a hozzátartozó.

- Nem sokkal az oltás beadása után magas lázzal bekerült a Markusovszky kórházba. Nem ő volt az egyetlen beteg a központból, hetedikként vették fel az osztályra. Lázgörcsök jelentkeztek nála, hörghurutot kapott, majd végül tüdőgyulladásba halt bele. Az bánt a legjobban, hogy engem meg sem kérdeztek arról, hogy beadják-e az oltást. Édesapám világ életében irtózott az ilyen oltásoktól, biztos visszautasítottuk volna az ajánlatot. Sajnos őt már nem tudom visszahozni, de mások figyelmét felhívhatom a veszélyekre.

Dr. Schneider Ferenc, a Markusovszky kórház infektológiai osztályának vezető főorvosa elmondta, hogy nem szállítottak be a kórházba több beteget a Johanneum központból, s arról sem hallott, hogy bárki meghalt volna a védőoltás beadása után.

Teljes cikk>>

Olvasóink írták

 • 13. tamasne61 2010. november 30. 15:46
  „Az orvosok egyet felejtenek el hogy csak egészséges embereket lehet beoltani. Oltás elött a vizsgálat nem szokott megtörténni.Mivel az asszisztensnő adja be az orvos akkor még ott sincs!!!!”
 • 12. kleopatra 2010. november 30. 15:13
  „tavaly a 70 éves anyámat rábeszéltem, hogy adassa be magának. /semmilyen gyógyszert nem szed/ tiz nap elteltével megdagadtak a kezei, a vállát nem tudta mozditani, a reumatológus mindenféle vizsgáltra elküldte, nem derült ki, hogy mi a baja, vérkép jó, röntgenek jók, immunvizsgálat jó, több tizezer forint a magán orvosnak, 6 hónap elteltével kezdett javulni, most már csak néha érzékeny a keze , válla. soha többet nem kér semmiféle injekcióból.”
 • 11. csompi1 2010. november 30. 10:38
  „2. drKotász 2010.11.29. 17:57
  Meghallgattam, igen jó!!!!:-))”
 • 10. máris 2010. november 30. 08:33
  „Hát persze hogy az érdekeltek ilyen válasz adnak !!! Meglepetés lenne, ha bevállalnák!!!!!”
 • 9. bugyortudor 2010. november 30. 07:41
  „Én majd arra leszek kíváncsi, aki tavaly politikai kérdést csinált a dologból, az idén mit fog mondani. :-))) Más a kormány, a vezetőket szinte mindenhol leváltották, lecserélték, vagyis mások az érdekeltek a dologban. Leginkább persze a kormány reakciójára leszek kíváncsi. :-)))”
 • 8. elemér 2010. november 30. 01:58
  „Én az USA-ban Medic voltam a katonaságban és adtam az oltásokat. Ma már ingyen kapom mint nyugdijas, de nem kell. Mit tudom én hogy mit kevernek bele és az jót tesz e nekem.”
 • 7. Infamous 2010. november 29. 23:37
  „tavaly kértem mind2 oltást a gyerek miatt, aztán 2 hónapig majd megdöglöttem...”
 • 6. borsodi14 2010. november 29. 22:33
  „Részvétem a családnak!
  Évekkel ezelőtt beadattam az influenza elleni oltást a lányomnak és magamnak. Majdnem beledöglöttem olyan rosszul voltam.
  Édesanyám is beadatta magának és az Ő életéért hetekig küzdöttek a kórházban az orvosok. Magas láz, tüdőgyulladás, végtag fájdalmak..influenzás lett. Szörnyű volt látni. Csövek lógtak az orrából és gépre tették. Neki sikerült "itt" maradnia! Én soha többé nem adatok azóta semmiféle oltást be a családomnak a kötelezőn kívül.”
 • 5. atika61 2010. november 29. 21:59
  „Addig dumáltok, amíg ebből is büntethetőség lesz......... azaz ha tagadjátok az oltás jótékony hatását, bűncselekményt követtek el. HOLOKAMU!!!!!
  Mi ez, ha nem <moderálva> pénzhajhász akciója???????????,”
 • 4. Mankapunka 2010. november 29. 21:51
  „Aki erre pénzt ad,az meg is érdemli.

  Én biztos nem adnék 2000 Ft-ot,vagy mennyi volt tavaly az ára. Akkor inkább beletankolom a kocsimba,és kocsikázunk egyet,meg nézgelődünk,minthogy a gyógyszerlobbinak adjam.”
 • 3. oaxacaca 2010. november 29. 18:35
  „Megint indul a pánik keltés. Pánik=Bizonytalanság=Befolyásolhatóság. Esetleg javasolnám a gondolkodást!”
 • 2. drKotász 2010. november 29. 17:57
  „http://www.youtube.com/watch?v=PryZYlnJlhI”
 • 1. csompi1 2010. november 29. 16:32
  „Kedves honfitársaim!
  Itt az országunkat megmentő csodaszer, soha vissza nem térő alkalom!! -csak tessék-csak tessék!!
  Egyszerre két problémát is megold: -megszabadulunk a gyógyszermaffia által ránk erőszakolt buggyant oltóanyagtól, ugyanakkor megszabadulunk a nyugdíjkasszát terhelő öregektől is!! Mitsoddda ötttlett!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felújítják Tatabánya központját

Egymilliárd forintot meghaladó költséggel újítják fel Tatabánya központját; a … Tovább olvasom