Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 4°C Még több cikk.

Amerikai autók parádéja

A monostori erőd idén tizedik alkalommal adott otthont az Amerikai Autós Találkozónak. Péntektől vasárnapig Komárom és környéke autóbőgéstől, kerékcsikorgástól, dudaszótól volt hangos.
Közel 1200 autó vonult fel a rendezvényen.

Mára megháromszorozódott a látogatók száma, s az évek alatt egyre több külföldi vendég jött el a találkozóra.

Galéria! Fotók: Tudósító


A rendezvény fő napja, a szombat rendkívül izgalmasra sikeredett. Látványos autóbemutatók a színpadon, felvonulás Komáromban határátlépéssel. Több száz látogató figyelte lélegzet-visszafojtva a gumifüstölő versenyt. A találkozó hagyományaihoz híven ez egy sajátos verseny is. Idén 15 kategóriában hirdettek győzteseket. A legrégebbi autó például egy Erdélyből érkezett 1901-es évjáratú Olds Mobile lett. Sokan megcsodálták, akárcsak a rendőrautókat.

Egyedülálló találkozó ez  Európában, hiszen az autócsodákat nem  zárják kordonok közé. Bárki közelről is megnézheti őket,  a tulajdonossal, akár be is ülhet a volán mögé.
Egyedülálló találkozó ez Európában, hiszen az autócsodákat nem zárják kordonok közé. Bárki közelről is megnézheti őket, a tulajdonossal, akár be is ülhet a volán mögé.


A résztvevőket olyan fellépők szórakoztatták a hétvégén, mint a Fog Doc, Tátrai Tibor és a Magyar Atom, Gesarol, R-Go, Hollywood Rose.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Balatont kértek, akadt, aki duplán

A Balaton hőmérséklete kicsit attól is függ, hogy milyennek érezzük, és sokan nehezen hitték el… Tovább olvasom