Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 2°C | 6°C Még több cikk.

Ruhákat találtak a bank előtt hagyott bőröndben

Az I. kerületi Krisztina téri pénzintézet előtt hagyott gazdátlan bőrönd ruhákat rejtett. A területzárást feloldották.
22.10 - Dudás-Kanyog Andrea korábban elmondta: a jelenleg használaton kívüli bankfiók előtt egy kuka alatt találták a bőröndöt.

A rendőrök a csomag átvizsgálásának idejére lezárták a Mészáros utca egy szakaszát, majd az Attila útig kiterjesztették a zárást. Az intézkedés a gyalogos közlekedést és a BKV-járatokat is érintette.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Facebook-oldalán közölte: ismét eredeti útvonalán közlekedik a 18-as villamos, a 105-ös és a 178-as busz.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán
MTI Fotó: Mihádák Zoltán


21.49 - Gazdátlan bőröndöt találtak Budapesten, az I. kerületi Krisztina téren, egy pénzintézet előtt.

A csomag átvizsgálásának idejére előbb a Mészáros utca egy szakaszát zárták le, majd az intézkedést kiterjesztették az Attila útig - közölte a rendőrség hétfő este az MTI-vel.

Dudás-Kanyog Andrea, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese elmondta: a jelenleg használaton kívüli bankfiók előtt egy kuka alatt találták a bőröndöt. A rendőrök megkezdték a csomag átvizsgálását és az adatgyűjtést.

Az átvizsgálás idejére a Mészáros utca egy szakaszát lezárták. Később az Attila útig kiterjesztették a zárást. Ez a gyalogos közlekedést és a BKV-járatokat is érinti - mondta az ügyeletes, hozzátéve: a Krisztina téren a villamosforgalmat is korlátozni kell.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Facebook-oldalán azt írta: a rendőrség az I. kerületi Mészáros utcát a Krisztina tér és a Győző utca között zárta le. Emiatt terelt útvonalon közlekedik a 105-ös és a 178-as busz.

A 105-ös az Apor Vilmos tér irányában nem érinti a Krisztina tér, a Győző utca és a Márvány utca megállót, míg a Gyöngyösi utca irányában a Győri út és a Mészáros utca megálló marad ki. A 178-as busz a Naphegy tér felé kihagyja a Krisztina téri megállót, a Keleti pályaudvar irányában pedig a Mészáros utca marad ki - írta a BKK.

A 16-os autóbusz terelve közlekedik, nem érinti Krisztina téri megállót. A 18-as villamos a Széll Kálmán tér és Döbrentei tér között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótlóbusszal lehet utazni.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

További melegedőket nyithatnak meg hajléktalanoknak

A következő napokban várható rendkívül hideg időjárás miatt a katasztrófavédelem kezdeményezte… Tovább olvasom