Kisalföld logö

2018. 01. 24. szerda - Timót -1°C | 6°C Még több cikk.

Májusban ismét többszáz pedagógus és többezer gyermek fog össze a rászorulókért

A Köszönjük, SIÓ! Iskolatáska Program idén negyedik alkalommal hívja fel a magyarországi általános iskolákat, hogy pályázzanak iskolatáskáért.
Az elmúlt években többezer rászoruló gyermek és család életét könnyítette meg a Program az iskolakezdés támogatásával.

A Sió-Eckes Kft. 2008-ban hirdette meg első alkalommal a Köszönjük, SIÓ! Iskolatáska Programot. Az elmúlt évek során a célkitűzések nem változtak: a rászoruló, szorgalmas gyermekek támogatása, ezáltal interaktív részvétel a magyar általános iskolák integráló munkájában.„A Köszönjük, Sió! Iskolatáska Program hosszú távra jött létre, a Sió-Eckes Kft. társadalmi felelősségvállalási tevékenységének integrált része, ami valós társadalmi igényekre ad választ és nyújt megoldást. Nemcsak reprezentálja a cég felelős gondolkodását, hanem az annak alappilléreit jelentő értékeket, így többek közt az összefogást, közvetíti is. A Programnak köszönhetően olyan párbeszéd alakult ki számos hazai általános iskolával és pedagógussal, ami túlmutat a Program keretein és céljain. Bízunk abban, hogy az Eckes Family Alapítvány támogatásával a jövőben is folytathatjuk ezt a folyamatot." – hangsúlyozta Nagy Györgyi, a Sió-Eckes Kft. Vállalati PR tanácsadója.Az országosan meghirdetett pályázatra minden magyarországi általános iskola jelentkezhet az online Pályázati rendszerbe történő regisztrációval, valamint a kiírásnak megfelelő pályázati anyagok leadásával.

2011-ben a pályázatok elkészítésének határideje június 15. A korábbi évekhez hasonlóan az iskolák július 1-ig, még a nyári zárás előtt értesítést kapnak az eredményről. Ezzel párhuzamosan indul a pályázat keretein belül működő rajzverseny, aminek nemcsak egyéni nyertesei vannak, hanem évről-évre több általános iskola rendezhet SióBulit a tanév során.

A Programról és a pályázatról további információ a www.koszonjuksio.hu oldalon található.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Húsvéti forgalom az autópályákon

A közelgő húsvéti hosszú hétvége előtt a sorban állás elkerülése érdekében érdemes elővételben… Tovább olvasom