Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Kollégistákat vert a részeg rendőr

Egy szolgálaton kívüli, részeg rendőr és társasága bántalmazott 15-16 éves középiskolásokat és egy kollégiumi nevelőtanárt Szegeden.
Az eset szeptember elején történt: a mintegy húsz fiatal este fél kilenc körül beszélgetett az utcán az egyik szegedi kollégium előtt, amikor megállt mellettük egy személyautó. A kocsiban négy, 30 év körüli férfi ült, akik a lányokat szólítgatták le, hogy menjenek velük.

A nevelőtanár, Sáró Árpád elmondta: azt még vizsgálják, hogy miért alakult ki a konfliktus a diákok és a kocsiban ülők között, aminek következtében egy diákot az autónak, egyet egy KRESZ-táblának löktek, többeket pedig úgy megütöttek, hogy a közeli bokrokba estek. A Délmagyarország információi szerint a férfiak korábban egy legénybúcsún voltak.

A nevelőtanár, amikor értesült az esetről a fiataloktól, hívta a rendőrséget és azonnal az ügy tisztázására indult, de a férfiak egyike őt és a segítségére siető diákot is megütötte. Ezt követően érkeztek meg a rendőrök. A fiatalok és a pedagógus sérülése is nyolc napon belül gyógyuló.

A tanárt is megütő férfi egy megyei kistelepülés körzeti megbízottja volt, de az eset után leszerelték.

Olvasóink írták

 • 10. Csetneky 2009. október 03. 10:26
  „7-es

  A szövegértés rendkívül fontos dolog. Szerinted a hozzászólásomban szidtam a cigányokat? Arra kívántam rávilágítani, hogy a sünök a cigányokkal szemben nem nagyon mernek intézkedni. Ez pedig nem a cigányok hibája, hanem a politikusoké. Mondom, a szövegértés. Az fontos.”
 • 9. Orfeusz 2009. október 02. 20:58
  „SÜN! SÜN!”
 • 8. Sz.Beatrix1975 2009. október 02. 19:21
  „Sajnos az alkohol nem válogat, bárki be tud baszni úgy, hogy agresszív legyen!!!”
 • 7. tosa2 2009. október 02. 19:11
  „csetneky !
  Nehogy legyen egy hozzászólás is cigányozás nélkül !! Már a véretekben van,
  hogy le kell írni ezt a szót !!??”
 • 6. MTT 2009. október 02. 17:45
  „Egyetértek a 4-es hozzászólással, igenis büntessék meg, ha vétkes. De ellenkező esetben, aki a rendőrre kezet emel, azt is szigorítani kellene, akkor talán egyensúlyba kerülnének a dolgok. Elgondolkodtató dolgok ezek.”
 • 5. Csetneky 2009. október 02. 14:21
  „Milyen erős részegen a hős rendőr! Főleg gyerekekkel szemben. Persze, ha lett volna köztük egy-két cigány, akkor biztosan becsináltak volna, ahogy szoktak.”
 • 4. kivagyokén 2009. október 02. 13:28
  „Ráverni egy 5-öst. Véleményem :Ha valaki neki megy a rendőrnek, el kell törni a kezét. DE, ha a rendőr lejáratja ilyen tettekkel a becsületüket KEMÉNY büntetést NEKI!”
 • 3. Esther 2009. október 02. 13:06
  „A rednör is azt hiszi hogy mindent megtehet. az egyenruha batorsagot ad, de ha nincs rajtuk sokszor ugy vislekednek mintha rajtuk lenne:Sdehat ez nemhogy rendörhöz nem melto viselkedes, emberhez sem az.”
 • 2. Imcsi 2009. október 02. 13:00
  „Még jó, hogy nem nyugdíjazták érdemei elismerése mellett!”
 • 1. TancsKaszabell 2009. október 02. 11:24
  „Már elnézést a következő kiszólásért,de a másik hármat is jól seggbe kellett volna rúgni.Persze azon kívűl,hogy azonnal leszerelni ha rendőr volt !!!!!Óriási károkat okoznak az ilyen "közegek" !”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Villanyoszlopnak ütközött a kisbusz

Hárman sérültek meg, amikor egy bolgár mikrobusz villanyoszlopnak csapódott a 43-as úton,… Tovább olvasom