Kisalföld logö

2017. 12. 11. hétfő - Árpád 4°C | 13°C Még több cikk.

Jobbik: az ország öles léptekkel halad az államcsőd felé

A Jobbik szerint Magyarország a kormány hiteltelen és rossz gazdaságpolitikája miatt öles léptekkel halad az államcsőd felé.
A Jobbik szerint Magyarország a kormány hiteltelen és rossz gazdaságpolitikája miatt öles léptekkel halad az államcsőd felé.

Volner János, a párt országgyűlési képviselője szerdán, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján súlyos szakmai tévedésnek nevezte, hogy a befektetők kedvezően értékelnék az ország pénzügyi védelmére szolgáló jegybanki tartalék államadósság-csökkentésére fordítását. Mint mondta, ez ahhoz hasonlítana, mintha egy ostromlott vár kapitánya elrendelné a várfal lebontását csak azért, hogy kővel dobálhassa meg az ellenséget.

Kiemelte: a Jobbik szomorúan veszi tudomásul, hogy az államadósság a kormány minden erőfeszítése, így például a magán-nyugdíjpénztári vagyon kétharmadának felélése ellenére is történelmi csúcsra nőtt. Az ellenzéki politikus elkeserítőnek tartja továbbá, hogy a kabinet mentőcsomagjai dacára az embereknek sem csökkennek, hanem emelkednek a tartozásai, hiszen a lakosság teljes hitelállománya immár 8.655 milliárd forintra duzzadt.

Olvasóink írták

 • 15. zsi-ci 2012. január 05. 08:38
  „9. Túrabakancs ! A Jobbik rengeteg javaslattal előállt már. De mindet lesöpörte a "forradalmi" 2/3. Az tény,hogy a forintot a spekulánsok gyengítik szánt szándékkal. Ezért kellene minél jobban önállósodni,függetlenedni az ún. nyugattól. Minél több mindent magunknak termelünk meg,annál kevésbé érintene minket a forint-valuta árfolyam. Persze tudom,hogy vannak olyan dolgok,amiket a Hazánkban nem tudunk kitermelni(pl.kőolaj),de igenis rengeteg olyan dolog van ,ami lenne itthon is mégis kintről hozzák be,hogy tudjanak zsarolni minket az árfolyammal.”
 • 14. Jandex 2012. január 05. 07:20
  „9. Túrabakancs 2012.01.04. 18:10
  "A Jobbik azt mondja hogy mi nem jó, de építő megoldással ezidáigmég nem rukkolt elő."
  Miért, nekik kellene? Már megint nem emlékszel, hogy 8 évig készültek uralkodni a haverjaid és pontosan tudták mit vesznek át, sőt mindenre kidolgozott megoldásuk volt, BÁR NE LETT VOLNA!!! / sőt ellenzékben mindent megtettek az ország ellehetetlenesítésében, emlékezz királyod és bandája hányszor nyüszített Brüsszelben!!!/ oxtjónapot”
 • 13. vonLichthofen 2012. január 05. 00:57
  „gjozefa, az nem kevésbé szánalmas ahogy te és 7 sz. Vapera nyilatkozik a Jobbikról.
  Mind az MSZP mind a FIDESZ kivette és kiveszi/elveszi a Jobbiktól még azt a lehetőséget is, hogy világos képet alkosson a valós és aktuális helyzetről. S tették ezt az ex-kummunisták és teszi a nemkevésbé inkompetens Fiatal/?/ Demokraták/?/ Szöetsége úgy, hogy semmibe veszik a parliamentáris demokrácia irott és iratlan szabályait.
  Vona és a jobbik nem üres szólamokat puffogtat a kormánypártokat elemezvén, hanem érveit tényekre alapozza - már amellyi tényhez most a 3/4 hozzáengedi.
  A képmutatás, a kisszerűség, a politikai igénytelenség és tudatlanság ami ebben az országban folyik az már anecdota értékű.
  Minden jobb érzésű magyarban csak a Jobbik élteti még a reményt egy szebb jövőre - s nem csak azért mert nincs más.”
 • 12. SC 2012. január 05. 00:40
  „11. gjozsi88
  Na megjelent a közgazdász sofőr is....Aki azt a Jobbikot támadja,aki az elmúlt 20 év történéseiről nem tehet,ellenben imádott ferenc testvérével!Joci,a számaidat dobáld máshol,nekem ugyan nem fogod bemagyarázni,hogy feri alatt milyen jó volt.Ott is csak szépen ment fel mindennek az ára,rendületlenül.feri kordonoztatta körbe fél Budapestet,stb.
  Vedd már tudomásul nagytudású kormányos,hogy a politikában nincs ha,de ,mi lett volna,fokozná,stb.A Jobbiknak semmi köze ahhoz,hogy elk..tátok!”
 • 11. gjozsi88 2012. január 04. 19:02
  „Kicsit szánalmas, hogy fokozná a Jobbik a függetlenséget, szabadságharcot.......közben kritizálja a gyengitett változat okozta eredménytelenséget!!!!
  Vona számonkéri Orbánon, hogy elveszítette az ország szövetségeseit........miközben a Jobbiknak nem is volt szövetségese nemzetközi szintéren!!!!!”
 • 10. drKotász 2012. január 04. 18:11
  „7. Vapera
  Egy szoclib kormány persze csodát tenne, ok aztán megoldanak hamar.”
 • 9. Túrabakancs 2012. január 04. 18:10
  „SC!
  Tudod szerintem, hogy veled egyet szoktam érteni, meg a Jobbikot is pártolom
  elviekben, de... Az abszurd, hogy a Fidesz juttatta ide az országot! Az államadósság
  azért emelkedett az elmúlt hónapokban, mert a spekulánsok legyengítették a forintot,
  emiatt az államadósságunk ami nagy részben devizában van, értelemszerűen többe kerül.
  Tehát a külföldről felől érkező magyarellenes kijelentések az igazi károkozók,
  nem a kormányunk. A Jobbik azt mondja hogy mi nem jó, de építő megoldással ezidáig
  még nem rukkolt elő. Nem, mert ilyen sajnos nincsen, ezt te is tudod. Nincsen, mert nem
  engedik. Hogy kik azt megint csak tudod.”
 • 8. SC 2012. január 04. 16:48
  „7. Vapera
  Szélsőjobboldali?:-)Mondod te.Én pedig azt,radikális.
  Most nem arról van szó,hogy kik lennének,lesznek hatalmon majd,mert a politikában nincs ha,de,volna,hanem arról hogy vitya és feri kéz a kézbe tette oda az országot,ahol van!Ez most a fontos,a választók majd eldöntik 2014-ben ,hogy kiket akarnak hatalomra juttatni!”
 • 7. Vapera 2012. január 04. 16:16
  „SC! Csak nem gondolod, hogy jót tenne az országnak, ha egy szélsőjobb oldali párt kerülne kormányra???”
 • 6. SC 2012. január 04. 15:47
  „5. Ovinkor
  Jé,az ovi!:-)
  Tudod ovi,a politikában nincsen volna,ha,mi lett volna,stb.A Jobbiknak SEMMI köze az ország mostani állapotához!
  Elemben ferenc testvérnek és vityának nagyon is vastagon!Én úgy emlékszem,az ő pártjaik voltak hatalmon majd húsz évig váltogatva egymást.Úgyhogy szállj le a magas lóról,a nethuszárság infantilis dolog.Vagy csinálj forradalmat a nagyonnyugatiésdemokratikus:-) új párttal.Szavakkal ugyanis vitya ellen nem fogtok semmire sem menni!”
 • 5. Ovinkor 2012. január 04. 15:31
  „A Fidesznél csak a Jobbik csinált volna hamarabb államcsődöt. Ők talán nem akarnak egy kis, kiszolgáltatott, nyitott gazdaságú és eladósodott ország élén "szabadságharcot" vívni? Dehogynem. Még sokkal keményebben, és sokkal öngyilkosabb módon.”
 • 4. tovari 2012. január 04. 15:22
  „1. pozdorja 2012.01.04. 14:22
  ezek szerint a mostani helyzettel elégedett vagy
  gratulálok”
 • 3. SC 2012. január 04. 15:18
  „1. pozdorja
  Miért örülne?Én sem örülök,és az az 1 millió ember sem,akik rájuk szavazott.Ki örül neki,ha összeomlik a hazája?Te?”
 • 2. kerteszb 2012. január 04. 14:38
  „A Jobbiknak ebben speciel igaza van, de hát ezt mondja minden nemfideszes.”
 • 1. pozdorja 2012. január 04. 14:22
  „De hát ennek a Jobbik örül ugye? Hiszen a programjuk fontos része volt az államadósság "újratárgyalása", ami ugye tudjuk mit jelent - engedjék el a nagy részét...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tűzoltóautó és személygépkocsi ütközött

Tűzoltóautó és személygépkocsi ütközött szerda délelőtt a 7-es főúton Székesfehérvár határában, az… Tovább olvasom