Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 23°C Még több cikk.

Három holttest Makón

Makó - Három holttestet talátak csütörtökön kora délután Makón a Kossuth utca 54 szám alatt - értesült a delmagyar.hu. A három halott közül ketten gyilkosság, egyikük öngyilkosság áldozata lett. A tragédia szerelemféltésből történhetett.
Hárman haltak meg csütörtökön kora délután Makón. Egy házban hárman laktak együtt, egy nő és két férfi – valamennyien a harmincas korosztályhoz tartoztak – és ez utóbbiak közül az egyik lelőtte a másik férfit, G. Pétert és a nőt, V. Piroskát is. Bár vannak, akik az áldozatok ismeretségi körében ezt kétlik, a tragédia hátterében információink szerint a féltékenység állt: K. Béla rossz pillanatban ért haza és félreérhetetlen helyzetben találta őket, majd miután átalakított fegyverével lelőtte őket, magával is végzett. A holttesteket az áldozatok egy ismerőse fedezte fel, aki hiába próbálta őket telefonon elérni, ezért rájuk törte az ajtót. A férfi rosszul lett, miután szembesült a tragédiával, kórházba kellett szállítani. A Rendőrséget a ház korábbi tulajdonosa értesítette – az udvari lakást alig egy hónapja adta el.

Rendőrségi helyszínelés a Makói Kossuth utcában (Fotó: Szabó Imre)

Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a helyszínen úgy tájékoztatta a delmagyar.hu-t: a Rendőrség fél kettő előtt kapta a bejelentést – ezen kívül azonban csak néhány rövid mondatot mondott a történtekről. A szomszédok, környéken lakók sem tudtak sok információval szolgálni, hiszen alig ismerték még az áldozatokat. Annyit mondtak, sok ismerősük volt, gyakran jártak náluk vendégek, de veszekedésre, hangoskodásra senki sem emlékezett. Ugyanakkor a lövéseket sem hallotta senki, és mivel az udvarban több kisebb lakás is található, abban sem volt biztos mindenki, hogy kik az áldozatok. A helyszínelés késő estébe nyúlt, a holttesteket is jóval sötétedés után vitték el a házból.

A nevelt fiú mélyen megdöbbent

– Nem tudok mást elképzelni, mint hogy féltékenységi dráma történt – mondta lapunknak az egyik áldozat, G. Péter volt nevelt fia, Kiss Tamás, aki egy ismerősétől kapott telefonhívás nyomán érkezett a helyszínre, ám a rendőrök őt is csak órák múlva engedték be a házba. A húsz éves fiatalember elmondta, G. Péter négy éven át volt az édesanyja élettársa Csanádpalotán; szobafestő volt, olykor ő is járt vele dolgozni, amúgy jelenleg mezőgazdasági munkákból él. Úgy tudja, korábban a Szegedi utcán lakott albérletben, azután költözött a Kossuth utcára. A tragédia mélyen megdöbbentette. Azt mondta, volt nevelőapjának is voltak apróbb viselt dolgai, de érthetetlen, miért végzett vele ilyen kegyetlen módon gyilkosa.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Giuseppe di Stefano operaénekes

Tovább olvasom