Kisalföld logö

2017. 05. 27. szombat - Hella 13°C | 25°C Még több cikk.

Hangos a Big Ben óra – leállítják estére

„ A Baross úton lakunk, ahol a most épülő Big Ben Klub – a volt On-Line Áruház – oldalára kiraktak egy órát, amely negyedóránként zenél Napközben ezzel nincs baj, este viszont nem tudunk pihenni emiatt. Nem lehetne valamit tenni?”

Török Attila, a beruházó cég ügyvezető igazgatója röviden válaszolt az olvasói panaszra: „De igen.” Ígérete szerint mától este tíz órától reggel hétig kikapcsolják az órát, így az nem fog negyedóránként jelezni. P maga egyébként a napokban Győrbe utazott (a cég központja Budapesten van), azért, hogy az órát megnézze. Bár a harangozást a leghalkabb üzemmódba állították, így is elfogadja, hogy a lecsendesedő belvárosban ez a lakókat zavarhatja. Ezért tehát az órát – amely programozható – késő estétől kora reggelig lehalkítják.
A leendő Big Ben Klubról január 5-i számunkban írtunk: a győri Centrum (majd On-Line) Áruház helyén éttermet, kártya-, szivar- és játékszalont magában foglaló klub nyílik – ennek dátuma az engedélyektől függ, a belváros egyik legismertebb épületén mindenesetre most is dolgoznak. A másfél milliárd forintos beruházást a Laurus Invest Hungary Kft. jegyzi. Ha az átalakítással végeznek – ez akár már február elején megtörténhet –, a fotocellás ajtók mögött bal oldalon kap majd helyet a kávézó, jobbra a ruhatár és a lift lesz. A földszinten alakítják ki továbbá a szerencsejátékrészt: itt úgynevezett I-es kategóriájú nyerőgépek működnek. Az emeleten lesz a bor-, a szivar- és a kártyaszalon, de lesz színpad is, ahol olyan művészeket kívánnak egy-egy estre szerződtetni, mint mondjuk Presser Gábort vagy Rúzsa Magdolnát. Az angolszász mintára épülő klubban az üzemeltető helyet és teret adna az ötórai teáknak is. Belépő nem lesz, klubkártya viszont igen a leendő törzstagoknak.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Küzdelem az iskoláért

A harkai képviselő-testület úgy döntött, mindent megtesz a község iskolájának jövőjéért. Az… Tovább olvasom