Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Gazdák seregszemléje

Tegnap megnyitották a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokat, szombatig a város a honi agrárium központja és találkozási helye. A mezőgazdasági seregszemle kétszázötven kiállítója között ott vannak a megyei mezőgépgyártók is.
Az uniós csatlakozásunk előtti utolsó rendezvényen rekordszámú bemutatkozó cég vesz részt.
Huszadik alkalommal találkoztak a nemrég városi rangra emelt Bábolnán a mezőgazdaságban dolgozók – gépgyártók, növényvédőszer- és műtrágya-előállítók, s a most már az agráriumban is elmaradhatatlan elektronika kínálói – a tegnap délután nyílt nemzetközi gazdanapokon. Az uniós csatlakozásunk előtti utolsó rendezvényen rekordszámú, kétszázötven bemutatkozó cég vesz részt, közöttük a mosonmagyaróvári Kühne Mezőgazdasági Gépgyártó Rt. és a téti Sokoró Kft. A kiállítók kínálatai húsz témakörben a mezőgazdaság teljes vertikumát átfogják.

A rendezvényt dr. Németh Imre szakminiszter nyitotta meg a nagyszámú közönség előtt. A régiót képviselő nagy hagyományú Kühne rt. egyik legkeresettebb terméke, a nehéztárcsa továbbfejlesztett változatát állította ki egyebek között, amelynek hosszú az élettartama és számos munkagép kapcsolható hozzá – mondták a gyártók. A Sokoró Kft. új fejlesztésű Cambridge berendezése számíthat a legnagyobb érdeklődésre. A holnap víztakarékos gazdálkodásában hasznos gép lehet a tétiek új fésűsboronája is. Természetesen résztvevője a kiállításnak a győri központú Pannon Baromfifeldolgozó és Értékesítő Kft. is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Még mindig jó befektetés az ingatlan

2003 második negyedévében 11,3 százalékkal drágultak a budapesti lakóingatlanok az előző év hasonló… Tovább olvasom