Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Elásott emberek: Dragan Bajic már többször volt büntetve

Tizenöt éves korától folyamatosan összetűzésbe került a törvénnyel Dragan Bajic, akit a rendőrség a csepeli rablógyilkosságok elkövetésével gyanúsít.
Az MTI Hírcentrum a férfi szüleivel készített interjújából kiderül az is: már fiatal korában lopott és hamisított, majd csatlakozott a szerb szabadcsapatokhoz. Dragan Bajic volt már szerb, görög és magyar börtönben is. Otthonról 17 évesen szökött meg, szüleinek azt mondta, Boszniába megy harcolni - mondta az MTI Hírcentrumnak adott interjújában Saveta Bajic, Dragan Bajic anyja. Mint mondta, fiuk 2007 szilveszterén szökött meg a nagybecskereki börtönből, azóta nem hallottak róla, úgy vélték, valaki megölhette.

A férfi apja, Mirko Bajic úgy nyilatkozott, mindent elkövettek, hogy jó útra térítsék őt. "Nem tudom elhinni, hogy képes volt arra, amivel gyanúsítják. Sosem viselkedett erőszakosan (...). De aki ilyenre képes, legyen akár a fiam, életfogytiglanit érdemel" - fogalmazott.

Anyja azt mondta, nem tudna találkozni újra fiával, és felfoghatatlan, amit tett. "Holnap emberek közé kell mennem. Nem tudom. Szégyellek kimenni az utcára."

A Blic című belgrádi lap szerdai közlése szerint a 38 éves Dragan Bajicot Szerbiában már többször elítélték közokirat-hamisítás, autólopás, rablás és egyéb bűncselekmények miatt.

Bajicot azzal gyanúsítják, hogy egy magyarországi házaspárral együttműködve a Csepel-szigeten kirabolt, majd élve eltemetett több embert. A rendőrök augusztus 11-én Csepelen, egy erdős területen négy, feltehetően emberölés áldozatává vált ember holttestét hantolták ki. A testek azonosítására, koruk, nemük, haláluk pontos körülményeinek és okának megállapítására igazságügyi orvos szakértőt vontak be az eljárásba. Ez a vizsgálat még tart. Az interjút a Duna Televízió 18 órakor kezdődő híradója részletesen ismerteti.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem akarjuk az atomenergiát

Egy kutatás szerint a magyarok 63 százaléka ellenzi a Paksi Atomerőmű élettartamának meghosszabbítását, 58 százalék nem akar új atomerőművet- Tovább olvasom