Kisalföld logö

2017. 10. 24. kedd - Salamon 9°C | 13°C Még több cikk.

Beja asszony bosszúból tánciskolát nyit

A Szombat esti lázban debütáló és a második fordulóban kiesett Gáspár Bea Salgótarjánban nyit tánciskolát. A falak már állnak, csak az engedélyékre vár. Szeretnék, ha a megnyitón ott lenne Böhm György is, a műsor zsűritagja, aki legutóbb bohóchoz hasonlította Bea asszonyt.

A Szombat esti láz hétvégén kieső párosának amatőr tagja, Gáspár Bea tánciskolát nyit négy hét múlva - tudta meg a Velvet. Gáspár Győző mind emberileg, mind szakmailag támogatja neje terveit.

„Már csak az engedélyekre várunk" - mondta Gáspár Győző, aki azt is hozzátette, hogy unja már, hogy állandóan hazugságokat írnak róluk.

Gáspár Bea a Szombat esti lázban
Gáspár Bea a Szombat esti lázban


A család azt szeretné, ha Böhm György nyitná meg a tánciskolát, aki a legutóbbi döntőben azt állította, hogy Bea úgy mozgott, mint egy bohóc. „Édesapám annyira elégedett volt Böhm Gyurival, hogy vele szeretne pálinkázni. Azt mondta, kíváncsi lesz, hogy ha megisszák a házipálinkát, ki lesz a nagyobb bohóc."

Teljes cikk ITT!

Olvasóink írták

 • 14. nyusz 2008. november 14. 10:01
  „hova nevelje a gyerekeit,mikor azt se tudja mi az.azt szeretnénk hogyha végleg eltűnének,a médiábol,tv.ből,mert már há....k,ki volt az a barom agyu,aki engedélyezte ezeket a barmokat h.szerepeljenek a tv.be.Elmentek nyaralni,kirőhőgteték magukat(na+persze az országunkat)a sok cirkuszukal,űvőltésűkkel.LE VELŰK A KÉPERNYŐKRŐL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 13. Judytka 2008. november 12. 20:42
  „Inkább neveljen gyereket...van mit pótolnia..”
 • 12. MTT 2008. november 12. 17:42
  „először vegyenek magyar órákat, mert tragikus ahogy darálják a magyart.....Utána nyithat amit akar”
 • 11. Poltergeist 2008. november 12. 13:46
  „Jajdejó lessz béja asszony oktatta tánciskola,teljes extázisba estem a hírtől és mit fognak tanaítani?Hogy kell bazseválni?Ez a nő is úgy hülye mint isten megteremtette.”
 • 10. Catherina 2008. november 12. 13:30
  „Világos, ha nem tudnák tukmálni a reklámokat, mert nem nézne senki tv-t ekkora mennyiségú reklámáradat miatt, akkor nem élnének meg sehogyse ezek a kereskedelmi csatornák. De erről szól a világ is, hogy adunk, veszünk de legfőképp kínálunk és betolakszunk mindenki éeltébe és elrontjuk az ünnepeket is a már hónapokkal előbb megvehető kacatokkal, édességekkel, hoyg amikor ott lenne a varázs, akkor már semmi nincs csak üresség és csalódottság, és magány, még családon belül is...mert mindenek felett az üzlet!!! ....
  tud valaki egy natur normális helyet még ezen a világon ahová el lehetne menekülni ekkor fertő elől???”
 • 9. ESZT 2008. november 12. 07:05
  „Figyu Kócoscápalány. Úgy kerül az adófizetők pénze ide, hogy a szponzoráló (egyén, bank, vállalkozó stb) drágábban adja termékét, hogy reklámozni tudjon! Azaz te fizeted ki közvetve a reklámot!”
 • 8. jockey 2008. november 11. 22:29
  „Aki ilyen műsorokat néz, megérdemli a sorsát. Aki beíratkozik a fenti tánciskolába, szintén.”
 • 7. Kócoscápalány 2008. november 11. 20:51
  „Catherina, levezetnéd, hogy került a képbe az adófizetők pénze? Pont attól kereskedelmi(!!!) televíziózás, mert az állam nem vagy csak kis mértékben támogatja. Az eladott reklámidőkből tartják el magukat. Persze, nem vagyok jól tájékozott a televíziózásban, lehet, hogy kapnak állami pénzt is.”
 • 6. Catherina 2008. november 11. 20:45
  „Ja, és persze a músorszórók valamint az adófizetők pénzén!!!! De úgy kell nekünk, minek nézzük, nem igaz? Amúgy elég közönséges arca, mimikája van Beának, még ha ő is az ész a családban, leszámítva a gyerekeket.
  Győzike mégis szerethetőbb a maga naívságával, mint "Béja" a telhetetlenségével.”
 • 5. Catherina 2008. november 11. 20:13
  „Beja asszony darabos, merev tánca, görbe háttal, nem volt királynői az biztos!
  Félt nagyon, amikor belekapaszkodott partnere karjába, nehogy fejre ejtse, hogy még a lépést is eltévesztette!
  Ráadásul az a sok grimasz, hülye arckifejezés, nem is csodálom, hogy Bhöm Gyuri azt mondta, amit.
  Ha tánciskolát nyit, reméljük nem ő fogja tanítani a táncokat!!!!
  Amúgy Győzike ha nem csinál magából hülyét ország-világ előtt jó pénzért, őt se ismerné a kutya se, nem lenne módja bejárni a nagyvilágot, öltözködni rogyásig, drágábbnál drágább autókat vásárolni, szóval becsülje meg jól ezt az aranytojáson ülő kakaskát!!!!”
 • 4. Imcsi 2008. november 11. 19:47
  „EgressY! Sztem valamelyik csatorna! Asszem a tánciskola ötlete és megvalósítása is az övék lehet!”
 • 3. Egressy 2008. november 11. 19:37
  „Felháborító! Az egész család tehetségtelen , hőbörgő bohócok! Mi barom nép meg vevők vagyunk erre a sz**rra! Nem is értem, ki, vagy kik futtatják ezt az egész nevetséges Gáspár családot!?? Vagy mondja már meg valaki, mit kell csinálni, hogy a szarból is lehessen várat építeni , hova kell belépni, vagy kinek kell kalapolni! Pár millkóért nekem is megérné!!
  U.i. Sem énekelni, sem táncolni nem tudok! /én sem/”
 • 2. 49. 2008. november 11. 18:37
  „Szombat este csak a végét láttam a műsornak. Ott én azt hallottam, hogy Bea asszony táncát úgy jellemezték, mintha porondon táncolna, U.D. táncát, pedig mint aki parketten táncol.
  De még a vak is láthatja a képen, hogy Bea asszony egy unott pofával táncolt, az egész nő egy szürke egér. Hiányzik az egész lényéből a kisugárzás. Nem kell neki még megszólalni sem, már látszik rajta, hogy nem abba a társaságba való. Akármilyen tánciskolát is nyit, nem lesz belőle más ember, marad Gáspár Bea. Egy ember nem tudja megtagadni saját magát.”
 • 1. Angels777 2008. november 11. 17:05
  „Az komoly! tudás nélkül bárkinek bármit... :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem függesztik fel a bunyós plébánost

Bűnbocsánatot kér az a győrvári plébános, aki pénteken megverte a falu postását, mert az rossz… Tovább olvasom