Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 13°C | 24°C Még több cikk.

A túlkoros diák nekiesett a tanárnőnek

Megrugdosta tanárnőjét egy 16 éves diák a szécsényi általános iskolában. A túlkoros diák azt követően esett neki az 52 éves tanárnőnek, hogy a pedagógus rendre utasította a tanórán.
Ezt követően a szünetben az iskola folyosóján a fiú két alkalommal bordatájékon rúgta a tanárt, hozzávágta a táskáját, majd elhagyta az iskolát. A tanárnő a bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett - tájékoztatta a Független Hírügynökséget a nógrádi kisvárosban pénteken történtekről Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A szécsényi rendőrkapitányságon a hollókői illetőségű fiú a beismerte is megbánta tettét - közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés miatt indítottak ellene eljárást. A Független Hírügynökség úgy tudja, hogy az iskolában a tanároknak több alkalommal is volt már problémája a verekedő diákkal, ám ilyen súlyos eset még nem fordult elő. A tanárnő, akit bántalmazott a diákja, hétfőn nem ment be az iskolába.

Olvasóink írták

 • 14. Gondolkodo 2009. március 11. 11:24
  „ugyí látom megint jut egy tanárverés,ujságiro miért nem meri kiirni hogy roma volt a tulkoros gyerek?anno mi tiszteltük a tanitoinkat,szia blaze,tudod ki vagyok?))))”
 • 13. rendőrtanuló 2009. március 04. 18:16
  „Szégyen, hogy ilyen dolgok megtörténhetnek!!!A tanárok kezébe is kéne valami a diákokkal szemben..Régen ilyen nem volt...Egy tanár nem üthet meg egy diákot akkor sem ha megérdemli, mert akkor mindjárt rohan és feljelenti ,mert neki vannak jogai de elsősorban kötelezettségeinak kellene eleget tenie és csak utána beszélhetne a jogairól!!!”
 • 12. mindigatutit 2009. március 04. 10:54
  „a múltkor néztem egy műsort és pont erről volt szó,hogy valamit csinálni kell ezekkel a cigány gyerekekkel,mert a többi normális szív ezek miatt.a mohácsi kurva meg csak mondta,hogy ilyet nem lehet meg rasszizmus meg stb....mi a faxomat tett ez a ribanc ,azon kívül,hogy pofázik???meg az összes cigány politikus??????nekik kellene tenni valamit,a fhér emberre már nem hallgatnak!!!”
 • 11. Judytka 2009. március 03. 19:19
  „jockey 2009.03.03. 10:14
  Igazad van.”
 • 10. jockey 2009. március 03. 10:14
  „Tudomásul kell venni, hogy mindenki abból ért, amivel kiskorában otthon próbáltak hatni rá. Akivel normálisan beszéltek és látja azt, hogyan viselkednek otthon egymással a családtagok, az ért a szép szóból. Akit kisgyerek kora óta ütnek a nagyobbak és azt látja, hogy otthon mindenki üvöltözik a másikkal, meg verekszik, az nem. Az ilyen gyerek csak abból ért, amit tanult. A verésből. Ha egy ilyen akció után valaki úgy szájon vágná, hogy 3 hónapig szívószállal enne, akkor legközelebb elgondolkozna azon, hogy tegyen-e ilyet. Így viszont majd kap egy beírást, oszt jónapot. Még röhög is egy jót magában. Sajnálom a pedagógust is, meg az iskolába járó normális gyerekeket is. Ugyanis ilyen környezetben nehéz a tanulásra koncentrálni. Az lenne az igazi esélyegyenlőség, ha az ilyen gyökereket eltávolítanák a normális gyerekek közül. Mert gondolom kedves politikusaink gyermekeinek nincsenek ilyen jellegű osztálytársaik.”
 • 9. mindigatutit 2009. március 03. 09:34
  „valahogy elkellene érni,hogy a büdös cigány tapló hülyegyerekeket ugyanúgy cigány pedagógus tanítsa.talán rájuk hallgatnának ezek a fekélyek”
 • 8. ungi 2009. március 03. 00:39
  „En az ifju ur szüleit itelem el. Mert nem igaz, hogy nem lehetne megnevelni. De nem most kellene, hanem mar kiskoraban. Gondolom a kedves szülöknek erre nem volt ideje.”
 • 7. pamplona 2009. március 02. 23:17
  „Lezüllesztett oktatás, megfélemlitett, eszköztelenített pedagógusok, és majd az ilyen légkörű iskolák mind csodatévők kivezetik a retkeseket a sötétségből! Ki az a barom aki ezt elhiszi!”
 • 6. blaze 2009. március 02. 22:01
  „http://www.youtube.com/watch?v=hp4lA0LR5X4&eurl=http://kuruc.info/r/26/36270/

  Na ez a gyűlöletbeszéd! Ráadásul állítólag győri! Akinek nem lesz hányingere 4:00 után, az talán nem is ember, de biztos nem magyar!”
 • 5. raffy2 2009. március 02. 22:00
  „a tanárverés ma téma volt a parlamentben.hiller elmondta,hogy valami bizottságot hozott össze a tanárverések miatt.azonkívül semmi konkrétumot nem mondott.azonkívül ez a 16 éves mit keres még általános iskolában.ha ennyi idős korára nem sikerült elvégezni a 8 általánost,akkor ezután sem sikerül neki.de mivel hogy 16 éves ,ezért már felelősségre vonható.még hogy megbánta a tettét!röhej.az eszem megáll.”
 • 4. pancser 2009. március 02. 21:40
  „Drazsé szerint túlságosan nagy a vélemémyszabadság, most azon munkálkodik, hogy befogja a szátokat. Ami ma történik az nem a szólásszabadság kérdése, hanem a rendé. Képzeljétek el, ha a tanárnő rúgta volna kétszer bordán a tanulót! Ez beteg ország, nem védi a gyengét a szorgalmast, elmulasztja megbüntetni a nagymamája korabeli nőt megrundaló huligánt. Mit gondoltok, mit kap ez a kölök és mit kapna a tanárnő fordított helyzetben. A magyar igazságszolgáltatásnál még a bangladesi is jobb!”
 • 3. Szilágyi_Zsolt 2009. március 02. 20:59
  „A többségi társadalom hozzáállása az akadálya "szegények" integrációjának, mi? Ezeket nem integrálni, hanem internálni kéne! Előembereket egyszerűen nem lehet civilizációra nevelni, fogják fel már végre odafönt!”
 • 2. gagarin 2009. március 02. 20:26
  „mit kell mindig rébuszokba beszélni! két roma "tanuló" bocs a csúfolódásért karate edzést tartott!miért nem ment be a férj és verte volna ki a fogait!!!!!!????????”
 • 1. k 2009. március 02. 20:22
  „Ezek a Svéd cserediákok már csak ilyenek.
  Gondolom Drazsé is olvassa, és el is gondolkozik”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Állami készfizető kezesség a 20 millió feletti hitelekre

196 igen, 18 nem szavazattal és 152 tartózkodással az Országgyűlés hétfőn elfogadta azt a törvényt,… Tovább olvasom