webfejlesztő szemmel

2011.07.21. 15:38

5 tipp: Használjuk ki a rossz időt!

Itt a nyár, tombol a jó idő, 30 fok van! Általában...De a napokban épp nem. Nehéz kimozdulni is, mert szokatlan ez az esős nap, a hideg. Mit lehet ilyenkor tenni az ügyfélszerzés, vásárlásnövelés érdekében az Interneten?

1. Nézzük át ajánlatainkat a weboldalainkon! Biztosan elég hatékonyak?
Esetleg a szövegeket érdemes lenne cserélni, mert nem hoz elég foglalást, megrendelés, vásárlást, ügyfelet. Nincs átírandó ajánlat a weboldalán, mert egyszerűen nincs is rajta ajánlat?! Akkor miért ragadna le a látogató pont Önnél?

2. Mióta a weboldal készült már talán vannak új képek, amiket érdemes lenne cserélni. Itt az idő!

Fejlesszük weboldalunkat rossz időben!

Fejlesszük weboldalunkat rossz időben!

3. Nézzük meg a konkurenciát az Interneten! Nem szégyen! Érdemes figyelni ki mivel csábít vevőt, ügyfelet. Ebből kiindulva annál is jobbat lehet készíteni.

4. Dolgozzon előre! Hamarosan itt az ősz, tél. Sőt, mindjárt a Karácsonyt megelőző őrület. (Ami (szerintem) bosszantó módon szinte minden évben előbb kezdődik, mint korábban. Lassan máraz október is Karácsonyról szól.) Érdemes előre gondolkodni, dolgozni ez ügyben is.
Természetesen a Karácsony csak egy példa volt és elég távoli is. Lehet ennél közelebbre gondolni, akár augusztus 20., ami csak 1 hónap. A kampányidőszakok tevékenységfüggők, de ne múlassza el őket!

5. Ismerkedjünk a Facebook-kal és az abban rejlő lehetőségekkel! Egyre több vállalkozás vállal Facebook alkalmazás-fejlesztést. Egyre többen használják, egyre nagyobb az igény. Ismerkedjen meg vele, keressen fel szakértőket, ha több látogatót, vásárlót szeretne a Facebook segítségével!

5+1 Ha pedig úgy gondolja: "dolgoztam éppen eleget a melegben, rám fér egy kis lazítás", akkor tegye meg. Néha tényleg szükséges kikapcsolni is. :)

További szép napot kívánok!

Fekete Attila
Feki Webstudio

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!