Buszmegállóban támadtak rá

2019.10.14. 13:21

Gázspray-vel lefújtak, majd többször megrúgtak egy 19 éves fiút Győrszentivánon

A győri rendőrök három fiatalt fogtak el, akiket gyanúsítottként hallgattak ki.

kisalfold.hu

Forrás: rendőrség

Egy fiatalember tett bejelentést a rendőrségen szombat délelőtt arról, hogy előző este három ismeretlen megtámadta az egyik győrszentiváni buszmegállóban. Elmondta, hogy 23 óra körül szállt le a helyi járatú buszról, ekkor ment oda hozzá három fiatal, akik cigarettát kértek tőle. Miután elutasította a kérésüket, egyikük hirtelen egy gázspray-vel lefújta őt, majd egy másik a hátáról megpróbálta leráncigálni a táskáját, miközben többször fejbe, illetve lábon rúgták. A sértettnek a bántalmazások ellenére sikerült elfutni a verekedők elől.

Fotó: rendőrség

A rendőrök – a bejelentő által adott személyleírás alapján – rövid időn belül beazonosították, majd szombaton otthonában elfogták, és előállították a rendőrkapitányságra a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható egyik férfit, a 22 éves P. A. M. győri lakost. Ezt követően – további adatgyűjtések és tanúkutatások eredményeként – vasárnap a másik két, 16 éves helybéli fiatalkorú elkövető is rendőrkézre került. Elfogásukat, majd a Győri Rendőrkapitányságra történt előállításukat követően őket, valamint az egy nappal korábban elfogott társukat is – őrizetbe vételük mellett – csoportosan elkövetett rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki – olvasható a rendőrség honlapján hétfőn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!